Sayfa 386/1001 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ben de var üstad neden sordunuz
    PPF yerine almayı düşünüyorum uygun olur mu sizce?

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Aslında PPF yerine SUA fonu da güzel duruyor, fazla fiyat dalgalanması yok. Ufak iniş çıkışlar çok mühim değil.

3.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar ... yeniyim... 200 civarı parayla yatırım fonuna yatırım yapmayı düşünüyorum.. çok riske edebilecepim para değil... 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum... yıllık ortalama %20 civarı getiri işimi görür... iş bankası ve yapı kredi ile çalıştığımdan bu banka fonlarını araştırıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum... takipteyim..
    Fazla risk istemediğinize ve %20 hedeflediğinize göre size değişken fonlar uygun diye düşünüyorum. Benim kendi yatırım yaptığım değişken fonlar Gma, Eib, Eic, Sua, Suc ve Zpc(fon sepeti). Paranın bir kısmı da eurobond fonuna (ipv,ake) yatırılabilir. Bu Cds ler seneye buralarda kalmayacaktır sonuçta...

4.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Bence gayet uygun, hisse miktarı çok az riski de o nedenle az. İçinde güvence olarak altın ve döviz de var. Ppf üzeri getiriyi rahat yapar

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bence gayet uygun, hisse miktarı çok az riski de o nedenle az. İçinde güvence olarak altın ve döviz de var. Ppf üzeri getiriyi rahat yapar
    Sağolun hocam.

6.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    bist 1 cent ne zaman görmüş...bir bakın....dibin dibi...hayatınızda belki borsa dibini 3 yada 4 kere görebilirsiniz...buradan alınacak hisselerin yada hisse yoğun fonların gelecekte nasıl bir riski olabilir anlamıyorum...risk değil fırsattır...

zaten bence bist'in dibi 1,26 centtir....nasrullah ayan 1 cent olduğunu söylüyor..ali ağaolu da 1- 1,26 cent arası bişler dedi...

ama size tavsiyem 1,26 cent görürseniz,ihtiyaç duymadığınız paranıza hisse fulleyin...

daha garantici davranacaksanız 1 cent ....daha altı var,0,8 cent....0,5 cent diyorsanız....o zaman farklı bir ülke yaşıyoruz demektir.
    Olay 1 cent veya dip degil dogru faydali yonlendirme marjinal olgu olusturup hisse fon iyi getirir diyorsunuz bu bahsettiginiz senaryo usd try nin esit olmasi kadar imkansiz

Kotu niyetli olmasaniz da burayi okuyup bist seviyesi nedir geri cekilme olur mu olmaz mi haberi olmayan insanlarin hisse yogun fonlari zamansiz cekiciligine kapilip gitme olasiligi. Hisse fonlarina yonlendirme yaparken bahsederken daha hassas olunmali diye dusunuyorum. Simdiden bayramanizi kutlarim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar ... yeniyim... 200 civarı parayla yatırım fonuna yatırım yapmayı düşünüyorum.. çok riske edebilecepim para değil... 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum... yıllık ortalama %20 civarı getiri işimi görür... iş bankası ve yapı kredi ile çalıştığımdan bu banka fonlarını araştırıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum... takipteyim..
    Kira sertifikaları fonları, borçlanma araçları, fon sepetleri, para piyasası fonları, düşük riskli değişken fonları araştırabilirsiniz. Sizin tercih ettiğiniz riske göre fon seçersiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Fazla risk istemediğinize ve %20 hedeflediğinize göre size değişken fonlar uygun diye düşünüyorum. Benim kendi yatırım yaptığım değişken fonlar Gma, Eib, Eic, Sua, Suc ve Zpc(fon sepeti). Paranın bir kısmı da eurobond fonuna (ipv,ake) yatırılabilir. Bu Cds ler seneye buralarda kalmayacaktır sonuçta...
    teşekkür ederim

Sayfa 386/1001 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •