Sayfa 386/996 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Sn Sadecegrafik,

Çin aşısında sıkıntı yok, yaptırmak lazım, zatürre aşısı gibi. Diğer mRNA aşılarının uzun süreli yan etkileri öngörülemiyor, çünkü bilinmiyor, yeni bir şey, ama kısa ve orta ölçekli sürelerde onlarda da sıkıntı görünmüyor diyor hocalar, çünkü hocalar verilere göre değerlendirme yapıyor. Büyük bir tehlike karşısında risk analizi yapılınca, ibreler aşıdan yana basıyor. Tıp ilmi bazı flu alanlarda deneme yanılmayla, araştırmalardan çıkan istatistiklerle ilerliyor. Kemoterapi gibi düşünün, zehir verilen şey, ama fayda/mahsur, istatistik, risk analizi yapılınca sonuç tedavi protokolü oluyor, burada da aynı yaklaşım var.

Komplo teorilerini severim, lakin siz biraz abartmış gibisiniz, açıkçası insanlar sizinle etkileşimden kaçınır olmuşlar, aşırı uzun alıntı ve yorumlar yaptığınızdan. Biraz itidal, biraz daha kontrollü, biraz daha ortama uyum sizin için daha faydalı olur kanaatindeyim tüm samimiyetimle. saygılar

2. Reha Bey, TEB üç adet otomatik ödeme talimatı verince EFT almıyor, şu an son durum ne bilmiyorum ama, bu tür şeyler de var bankalarda.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hkm Hocam,

Bir sorum var size.

Covid virusu almis bi arkadas var, aile hekimi ilaclarini vermis, 10 gun karantinaya evine yollamis.

Simdi, evden cikabiliyor, acaba bu arkadas, karantina sonu tekrar teste gidiyor mu ?

Eger gitmiyorsa, bir baskasin virus bulastirma riski var mi ?
    Tınaz hocam sorunuzu yeni okudum.10 gün sonra bakanlık pcr testi falan yapmıyor,bulaştırıcılığın da yok deniyor.Hastalık daha yeni bir hastalık bu bilgi doğrumudur değilmidir bakanlık yanlış mı yapıyor henüz kesin bir şey yok.Zaten pcr hastalığın boğazda burunda olduğu ilk günlerde pozitif çıkar,hastalık ciğerlere indiyse boğaz testi negatif olabiliyor,pcr pozitifse sizde virüs kesin var demek,negatifse yok demek değil.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Reha Bey, TEB üç adet otomatik ödeme talimatı verince EFT almıyor, şu an son durum ne bilmiyorum ama, bu tür şeyler de var bankalarda.
    Yukarıda bir yerlerde yazdım efendim, TEB'n EFT ücreti almadığını ve almayan diğer bankaları.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Aşıdan çekinen olmasın ,bunda ne sakınca var.Aşı kötü diyenler olmazsa benim gibi ben olurum diye düşünenlerin aşıya ulaşması kolaylaşır.Ben çin aşısını olurum,olduğum zaman buraya yazarım,bana bir şey olmazsa siz de olursunuz.Bir webınar da serhat ünal hoca şu anda çinde 650 bin kişinin çin aşısını zaten olduğunu söyledi.Yahu adamların biz aşı olmadık dedikleri rakam bu.Çin aşısı çinde halen eczanelerde satılıyormuş.Hep yazıyorum,şu işi serbest bıraksınlar,parası ile aşı olmak isteyenler aşısını parası ile olur,ben misal insanların yükü devletin üstünden kalkar,ben paramla da olsa aşı isterim,fayda risk analizi yaptığım zaman aşı olmak daha mantıklı bence.

Hoş ben memleketimi tanıyorsam gereken insanların çoğu şimdiye kadar çoktan aşı olmuşlardır,reise bakın ,bence kesin aşılıdır,yoksa ırak başbakanı ziyaretinde yüz kişi arasında korkmadan oturmalar falan ,o işler kolay değil.E aşı olduysa antikor da geliştiyse ,maşallah bakın hiç de sağlıksız gözükmüyor,asllında reisin de baya yaşı var.

7. Sıkıntı burada zaten. İsteyen aşı olsun istemeyen olmasın denilse iş bitecek.

HES kodunu Dünya Sağlık Örgütü zorla bizi kabul ettirdiyse, o zaman DSÖ bizim devletten daha üstün bir yapıdır.

Benim sorularım aşağıda. Siz cevap verin bunlara, bundan sonra bu konu hakkında tek 1 mesaj bile göndermeyeğime namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum.

1) TCKİMLİKNO e-devlet varken, neden DSÖ nün global HES yazılımını kullanıyoruz? Bilmiyorum

2) HES kodu ile toplanan bütün bilgiler İsviçre ye gidiyor mu gitmiyor mu? Gidiyor.

3) PCR testleri ile insanın DNA sına ait bilgiler toplanıyor mu? Evet

4) Peki basit dandik bir grip virüsü için tükürük testi analiz için yeteceği halde neden PCR testi yapılıyor? Bilkent üniversitesi cihazı yaptı, demek ki oluyormuş. Bunu kullanıma sunmak için beklenmemesi lazım.

5) Peki Oktar Babuna zamanında bizim kan örneklerimizi toplayıp ne yaptı? Belli değil.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Sadecegrafik,

Çin aşısında sıkıntı yok, yaptırmak lazım, zatürre aşısı gibi. Diğer mRNA aşılarının uzun süreli yan etkileri öngörülemiyor, çünkü bilinmiyor, yeni bir şey, ama kısa ve orta ölçekli sürelerde onlarda da sıkıntı görünmüyor diyor hocalar, çünkü hocalar verilere göre değerlendirme yapıyor. Büyük bir tehlike karşısında risk analizi yapılınca, ibreler aşıdan yana basıyor. Tıp ilmi bazı flu alanlarda deneme yanılmayla, araştırmalardan çıkan istatistiklerle ilerliyor. Kemoterapi gibi düşünün, zehir verilen şey, ama fayda/mahsur, istatistik, risk analizi yapılınca sonuç tedavi protokolü oluyor, burada da aynı yaklaşım var.

Komplo teorilerini severim, lakin siz biraz abartmış gibisiniz, açıkçası insanlar sizinle etkileşimden kaçınır olmuşlar, aşırı uzun alıntı ve yorumlar yaptığınızdan. Biraz itidal, biraz daha kontrollü, biraz daha ortama uyum sizin için daha faydalı olur kanaatindeyim tüm samimiyetimle. saygılar

HES kodunun bir komplo planının bir parçası olması şu durumda bence de mümkün.Bu covid veya benzeri bir hastalık çok uzun süre etkisini devam ettirirse ki bu mümkün,bu hes kodu uluslararası sistemde kullanılan bir nevi kimlik no yerine geçebilir.Bu da tüm dünyanın kayıt altına tek bir sistemle alınması demektir.Mümkün mü plan bu mu elbet olabilir zaman bunu gösterir.Şimdilik acil durum var şu hastalıktan kazasız belasız yırtsak,öncelik tamamen bunda,kişisel anlamda da devlet anlamında da ben acil bir durum görüyorum,aşı bu anlamda şart gibime geliyor.

Sayfa 386/996 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •