Sayfa 387/1002 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

https://twitter.com/koronareport/sta...286368769?s=21

Turizm Bakanlığınca yayınlanan bu video kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kemal Kılıçdaroğlu : Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda! Turizm sektörünün bu gelirlere ihtiyacı var. Arada sırada liyakatlı birileriyle çalışsanız çok iyi olurdu

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Suçu neymiş ki!
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Muharrem İnce : Dünyada başka hiçbir devlet yoktur ki kendi vatandaşına ikinci sınıf insan muamelesi yapsın. Binlerce yıldır kimseye boyun eğmemiş bir milletin onuruyla oynadınız.

Utanın! Tabi sizde utanma duygusu varsa.

HaberTürk : 2023 yılında UEFA şampiyonalar ligi finali İstanbul’da yapılacak

Sayfa 387/1002 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •