Sayfa 387/616 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Ünsüz Düşünür Yazıyı Oku
    [emoji41] Saygı ve sevgiler Tunahan. İnan şirket yünetiminin başında olsam sana yönetimde iyi bir görev verirdim. Azmine ve çalışkanlığına hayranım, Pendik Belediye Canlı Yayını olayını da Takdir ediyorum kardeşim [emoji112]

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkür ederim abi, ama inan o video başka bir arkadaşımın emeği, takdiri o hakediyor..
    Abi, inan çok güzel şirketleri saçma sapan heba ediyorlar..
    Sadece bist te değil, reel piyasalarda da..
    Adamın özsermayesi 100 mio, yıllıkta 10 mio para kazanıyor, para kazandım diye zaten 5 ini yiyor, batıncada ben nerede yanlış yaptım..
    Zaten 100e banka 20 veriyor, 10 zararla şirket yönetiyor haberi yok..😅
    Bu örneği polisan yönetiminden okuyan olur belki diye yazdım abi..🤣🤣
    Neyse ki üst kadro bu sefer akıllı..
    İlk defa sponsorlu reklma bastılar instada bu hafta😅
    Sosyal medya bölümüne yardıra yardıra, hiç olmazsa bunu koparttım geleceğimiz adına🤣🤣

2. Denizdeki arkadaşa sabah akşam sövdük beddua ettik 2 senedir ….
    Bitmeyen bir intikamı var herhalde hala yuzde 200 enflasyon a rağmen hala baskıda inşallah onuda bitiren biri gelir içinden geçer aç köpeğinn

3. Kamil reis gelmiş, ama yine gitmiş. Özelinde ne yaşıyor bilemiyoruz tabi yazmama sebebi olarak, sağlık olsun…
    Pendik işini seçimden önce başlatması lazım dap ın. Malum cenahın desteğiyle gidiyor çünkü bu iş. Hisseyi geçtim, önemli bir proje. Seçim öncesi saldırmaları lazım. Sonraya kalırsa iptal olur büyük ihtimal.

4.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kamil reis gelmiş, ama yine gitmiş. Özelinde ne yaşıyor bilemiyoruz tabi yazmama sebebi olarak, sağlık olsun…
    Pendik işini seçimden önce başlatması lazım dap ın. Malum cenahın desteğiyle gidiyor çünkü bu iş. Hisseyi geçtim, önemli bir proje. Seçim öncesi saldırmaları lazım. Sonraya kalırsa iptal olur büyük ihtimal.
    Tamamen katılıyorum. Muhtemelen bizim proje ile ilgili ilk somut açıklama,haber DAP GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. den alırız diye düşünüyorum. Bu arada Kamil bey hoşgeldiniz hakkımız ve hakkınız helal olsun inş. Teşke yazılarınıza devam edebilseydiniz...

Yatırım tavsiyesi değildir....

Yakında bende birilerine tepeden bakacağım!!kaç liraydı Osmangazi köprüsünden geçiş ücreti ? umarım fabrikaya bakarken kaza yapmam.Bekle beni istanbul geliyomm.

y.td.

s.a hayırlı cumalar. Epeydir izlemiyorum ama marinetrafficden geçmiş zaman gemi hareketlerini görebiliyormuyuz ?yada görebileceğimiz bir site var mıdır ?

y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    s.a hayırlı cumalar. Epeydir izlemiyorum ama marinetrafficden geçmiş zaman gemi hareketlerini görebiliyormuyuz ?yada görebileceğimiz bir site var mıdır ?

y.t.d.
    canlı yayın yapan mobeseler belki oradan bir bakılabilir

Alıntı Originally Posted by ege941 Yazıyı Oku
    canlı yayın yapan mobeseler belki oradan bir bakılabilir
    Vaktinizi ayırıp cevapladığınız için teşekkürler.Gözlerim iyi görmüyor acaba avatarınzdaki denizci yada havacı üniforması gibi geldi.öylemidir ki?kaptan gibi ama hangisi.

y.t.d

Sayfa 387/616 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •