Açıklanan geri alımlarda İşbankası spot fiyat 9.52 iken 9.10 TL yi, HALKB ise spot 8. 99 iken 10 TL'yi baz almış. Halkbank çok daha bonkör davranmış helal olsun valla.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Trend bey yaklaşımınız çok soğukkanlı umarım . 2022 karlarından düşerler vergi minha edilen bağışları 2023 karlarından düşerlerse bir de belirsizlik çıkar temettü ise 2022 den düşmeleri % 7 filan düşürür ki önemsiz bir olay neticede ana hedefin % 5-6 sı gelmiş gelmemiş sorun olmaz Ytd bu bakış açısıyla tavan hareketler 3 güne mümkün hayırlısı artık Ytd
Ben de Çeşme limanda yat kira ücretlerini hep merak ettim 4 sene önce sormuştum pandemiden önce yabancı bayraklı motor yat , kamaralı yat filan yerli bayraklı farklı demişlerdi ama oteller uçuk olmuş !! Yat veya teknede daha hesaplı kalınır , deprem etkisinden kurtulmak için dinlenmek de şart depremzedeler umarım sağlıklı ve huzurludur şimdi …
Yahu bende cok şaşırdım bu işe deprem bölgesindeki borsacılar ilk gün borsadan kacamadılar ama biz kactık ve onlara buyuk haksızlık yapıldı.Belki adaleti sağlamak icin hisseleri o günkü seviyeye cekerker de onlara isteyen cıksın kardesim aynı seviyede borsa derler...yoksa adamların canı evi barkı gitmiş birde borsadan darbe yemiş oluyorlar..her yönü ile dram acı keder.Yoksa digerlerinin kazandıgı para kanlı para olur yani mantıklı düşünürsen.Ne bileyim yani bu hareket belkide sözün bittiği yer.Belkide kast yoktur panik tutuklamalar gibi borsanın acıpmasıda paniktir, şoktur.Kast varsa zaten canilik yani.
Vakıfbank 2020 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı (5.010.456.000 tl )
vakıfbank 2021 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı ( 4.175.464.000 tl )
vakıfbank 2022 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem karı ( 24.017.232.000 tl)
YTD
Taze yatırımcının borsaya ilgisinin kaybolmaması paranın dövize akmaması adına birşeyler yapmağa çalışıyorlar ..seçime ramak kala milli gelire büyümeye negatif etkisi olacak böyle büyük felakettin ardından bu ufak dokunuşların ne derece etkisi olur soru işareti ..şu ara bedava para dağıtan yeni arzlar bile borsaya açılma tarihlerini öteliyor
Belki bugün kısa bir tepki olabilir ..göreceğiz bakalım takibe devam ne olacak ben de merak ediyorum tam bir rus ruleti oldu şu ara borsa.. altıpatların 5. Dolu biri boş türünden
TH bırak artık rakamlarla illizyon yapmayı ..burası borsa 2X2 dört etmiyor güzel kardeşim
Tamam inandık yahu.. villaların yatların katların pahalı şarapların var .. sürekli mal beyanı ön planda yiyomusun yoksa bizi . ??![]()
emir iptallerine kallavi zam yapmışlar
Yer İmleri