Sayfa 388/958 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Takaslara bakınca kağıdı dogru düzgün kimsenin almadığını görüyoruz. Birileri alıp satmış. Yani kağıdı toplamamis, kağıtla oynamışlar. Yarın büyük ihtimal satarlar... Kagitta yüklü alım yok...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    heyecan yok operasyon var. ytd
    sizce yarın direk aşağı mı verir yoksa müşteri mi arar
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    sizce yarın direk aşağı mı verir yoksa müşteri mi arar
    birkaç gün önce ilginç sorularaldım. elimdeki miktarı gerçekten olup olmadığı ile ilgili. ve flapta operasyon yapanların tahminimce buraya da kaymış olduğunu düşünüyorum. çünkü orda olan biri ile paylaşımda bulundum. flapa bulaşma dedi. ben de afyondayım dedim. sonra afyonda kıpırdanma başladı. ama yarın ne olur başka çimentolara atlarlarmı bilmiyorum ama piyasada deli gibi para var. ytd

tavanda 242 emir görünce oyunu anladım halk traderde 6000 lot 6.38 de beklettim
    anında satacaktım bir lavaboya gidiş tavanı patlattı sağlık olsun.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    S.A. hayırlı işler olsun Yıllar sonra tekrar AFyona girdik. İnşallah ayağımız ugurlu gelir.
    6,5 görebilir.
    Uyumsuzluk var.
    6,38 gördü..

6. Anadolu Ajansı, yaklaşan seçimler öncesinde sadece medya kuruluşlarına gönderilen test yayınlarının kamuoyuna 'Gerçek seçim sonucu' şeklinde yansıtılmasıyla ilgili, 'Gerçekle örtüşmeyen bir algı çalışması' dedi.
    SON 5 SEÇİMDE SONUÇLAR SANDIK VERİLERİNE DAYALI OLARAK MEDYA KURULUŞLARINA İLETİLDİ" ytd

7. tahtayı gedik patlatmış görünüyor.ytd

8. yarın yoluna devam eder kaldığı yerden..

Sayfa 388/958 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •