Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 388/874 ÝlkÝlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 3,097 - 3,104 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by albul25 Yazýyý Oku
    Aslýnda mucoit gerçekten salak,aylardýr milleti dokmenin peþinde.oysaki biraz yukarý sürse zaten kimsecikler kalmaz,en baþta ben..

LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ah be güzel kardeþim,o merhametsiz Sülün Osman'nýn seni .beni ,vatandaþý ve yatýrýmcýyý salladýðýný, düþündüðünümü sanýyorsun o vurgun peþinde tüm bedellilerden sonra çok daha can yakacaðý malümdur..Cumhur baþkanýnýn karþýsýnda o kadar masum ve naif oturuyorki sanýrsýnki bir dilim ekmeðe muhtaç gariban,mazlum,çaresiz,kimsesiz bir vatandaþ öylesine acýndýrýyor kendisini oysaki Cumhur Baþkaný tahmin edemiyor yaptýklarýnýn yapacaklarýnýn teminatý olduðunu yani yaktýðý canlarý söndürdüðü ocaklarý cümle alem biliyor ama ne yazýkki Devlet büyüklerimiz ne hikmetse görmemeye çalýþýyor..Sayýn Cumhur Baþkanýnýn güven onayýný arkasýna alarak Ankaradan mutlu ve memnun ayrýlýyor sonraki süreci takip edip bekleyip göreceðiz ..Anladýðým kadar spk bedellilere ve halka arzlara pek sýcak bakmadý o yüzdende bu þahsýn etekleri tutuþtu ve Ankaranýn yolunu tuttu ..Gerçek olan biþey var;zalime,hýsýza,dolandýrýcýya,arsýza destek verenler burada teþekkür name alabilirler ama ahir alemde iþleri zor çünkü orada aldýklarý teþekkür name için izahname isteyeceklerdir ve cehennem ateþine onlar içinde ayrýca yakýt atýlýlacaktýr ...

2. Valla hirsimdan,sinirimden ne yazdýðýmýzda ssasirdim.bu iblis dediðiniz gibi zorda olduðu için en üst makamý ziyaret etti ve hemen akabinde yüzde yirmilkki vurgun yaptý.ama ben yinede enust makamin bu iblise güvenmesine güveniyorum.normalde bedelli onayý bu vakte kadar gelirdi,ama bunun altýnda yine iblisin parmagi var.aklima öyle þeyler geliyor ki, vallaha ben bile kendime gülüyorum.herkese hayýrlý akþamlar.yarin mübarek cuma,bu günün yüzü suyu hürmetine çok deðerli demokrat76 rumuzlu kardeþimize gani gani rahmet diliyorum..
     Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Ah be güzel kardeþim,o merhametsiz Sülün Osman'nýn seni .beni ,vatandaþý ve yatýrýmcýyý salladýðýný, düþündüðünümü sanýyorsun o vurgun peþinde tüm bedellilerden sonra çok daha can yakacaðý malümdur..Cumhur baþkanýnýn karþýsýnda o kadar masum ve naif oturuyorki sanýrsýnki bir dilim ekmeðe muhtaç gariban,mazlum,çaresiz,kimsesiz bir vatandaþ öylesine acýndýrýyor kendisini oysaki Cumhur Baþkaný tahmin edemiyor yaptýklarýnýn yapacaklarýnýn teminatý olduðunu yani yaktýðý canlarý söndürdüðü ocaklarý cümle alem biliyor ama ne yazýkki Devlet büyüklerimiz ne hikmetse görmemeye çalýþýyor..Sayýn Cumhur Baþkanýnýn güven onayýný arkasýna alarak Ankaradan mutlu ve memnun ayrýlýyor sonraki süreci takip edip bekleyip göreceðiz ..Anladýðým kadar spk bedellilere ve halka arzlara pek sýcak bakmadý o yüzdende bu þahsýn etekleri tutuþtu ve Ankaranýn yolunu tuttu ..Gerçek olan biþey var;zalime,hýsýza,dolandýrýcýya,arsýza destek verenler burada teþekkür name alabilirler ama ahir alemde iþleri zor çünkü orada aldýklarý teþekkür name için izahname isteyeceklerdir ve cehennem ateþine onlar içinde ayrýca yakýt atýlýlacaktýr ...
    LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Cooook ayip cook mekan sahibi sana diyorum oyle hep bana hep bana olmaz... sonra ustune para verirsin benden dimesi
    https://youtu.be/6wZlPbqK3Wc

4. Bu endexe zeval gelmesse, cekecek cile var spek, hep kucuk hesaplar yapiyorsun.

5. Umut fakirin ekmeðidir...

6. Sn Deli Süvari sana bir sorum olucak.

Ýþtiraki BIST 50 de iþlem gören ve kendi hisse fiyatý 1,23 olan holding, sermayesi 1,5 milyar olduðunda hangi ligde oynar?

a)Süper lig b)tff 1.lig c)Býst 50 d) Býst 30

yatýrým tavsiyesi deðildir.

7. Sn.Mercury.59

Ýhlas Holding ve hisseleri Borsa tarihi boyunca görülebilecek en aþaðýlýk þirket ve hisseleridir.

Geçmiþi geleceðinin göstergesidir.
    20 yýllýk geçmiþ incelendiðinde,gerek þirket yönetiminin performansý gerek ise hisse senetlerinin performansý ortadadýr.

20 yýldýr bedelli sermaye artýrýmlarý ve halka arzlar ile toplanan yüzmilyonlarca dolar ile yapýlan bir icraat var mýdýr ki bundan sonra olsun.

Hisse fiyatý olarak 2011 deki fiyatýna dahi ulaþamamýþ bir hissenin ( ki bana göre þirketin ederinin üzerinde bir fiyat) bundan sonra þirket performansýna bakarak yükseleceðini beklemek hayalden öte deðildir.

Hisseyi yükseltecek tek þey þuan Hisseye hakim kiþi veya gruplarýn keyfinin gelmesini beklemektir.

Þahsen ben de bunu bekliyorum. Eðer aðalarýn keyfi olur da hisseyi yükseltirler ise 1,60- 1,70 TL arasýnda ebediyen bu þirket ve hisselerinden uzaklaþmayý bekliyorum.

Bu hissenin yükselmemesine deðil kaçýrdýðým alternatif hisse fýrsatlarýna yanarým. Bu þirketten ve hisseden bir halt olmayacaðýný bile bile maalesef ben de elimde tutuyorum.

Bu hisse ile inatlaþanlar kaybetmeye mahkumdur. ( Ben de dahil.)

8. Getto35 dostum nicesin, hiç sesin çýkmýyor. Spek seni mi bekliyor yoksa satasin diye Ondan mi bu umarsýzca bekleyis eðer öyleyse tahminim daha cok bekleyecek...

Sayfa 388/874 ÝlkÝlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •