Sayfa 389/1012 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ben şahsen yüksek kurdan dolar aldığım halde , doları bile 2 ay fiziki taşıdım. Daha yeni sisteme soktum. Hırsızlık girişimi nedeniyle kaptırmadan kendimce sağlam bir bankaya faizini önemsemeden koydum.
    Hergün haberlerde kadın haklarından bahsediliyor. Eşiniz kolunu duvara vurup sizin için 6 ay uzaklaştırma alabileceği bir ortamda dövizi nakit taşımak veya saklamak akıl karı değil

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by felistigris Yazıyı Oku
    Merhabalar..bugun turuncudaki mevduatimi stopaj indiriminin son gunu olmasi nedeniyle gun icinde aceleyle yapikrediye aktarip 23.6 dan 6 aya bagladim.Aksam hesabimi inceledigimde hesap acilis tarihi 3 aralik olarak gosterildigini gordum[emoji35]🤬 yapikredinin hesabi ertesi is gunu valorlu actigini boylelikle ogrenmis oldum..Buradan bir 3 gunluk kaybim oldu anliyacaginiz.esas korkum valor tarihi pazartesi olacagi icin stopaj indirimi hakkini kaybedermiyimm..gerci vade sonu net faiz tutari su anda stopaj indirimli olarak gozukuyor internette ama bunu pazartesi degistirebilirler mi..musteri hizmetleri ile gorustugumde soruma net yanit alamadim.Bu konuda fikri olan var mi acaba..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdi kardeşimin hesabına baktım.. c.tesi açmıştım valor p.tesi idi. Hesap açılışı 12 kasım yazıyor yani p.tesi. valor vs ek birşey yazmıyor. Değişme ihtimali var..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bu arada stopaj indirimi hakkında herkes 30 kasım son gün diye biliyor ve başka hiç haber yok ama bugün yıllardır tanıdığım temsilci bana 31 aralık a dek uzatıldı dedi ama teyit edemedik.. ptesi salı netleşir dedi..
    Yukarıda bi arkadaşta 3 aralık açılışlı hesabında stopaj indirimli hesaplandı yazmış ..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bu arada stopaj indirimi hakkında herkes 30 kasım son gün diye biliyor ve başka hiç haber yok ama bugün yıllardır tanıdığım temsilci bana 31 aralık a dek uzatıldı dedi ama teyit edemedik.. ptesi salı netleşir dedi..
    Yukarıda bi arkadaşta 3 aralık açılışlı hesabında stopaj indirimli hesaplandı yazmış ..

An itibariyle en para %15 oldu...Screenshot_20181201-003316_Enparacom.jpg

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by felistigris Yazıyı Oku
    Merhabalar..bugun turuncudaki mevduatimi stopaj indiriminin son gunu olmasi nedeniyle gun icinde aceleyle yapikrediye aktarip 23.6 dan 6 aya bagladim.Aksam hesabimi inceledigimde hesap acilis tarihi 3 aralik olarak gosterildigini gordum[emoji35]�� yapikredinin hesabi ertesi is gunu valorlu actigini boylelikle ogrenmis oldum..Buradan bir 3 gunluk kaybim oldu anliyacaginiz.esas korkum valor tarihi pazartesi olacagi icin stopaj indirimi hakkini kaybedermiyimm..gerci vade sonu net faiz tutari su anda stopaj indirimli olarak gozukuyor internette ama bunu pazartesi degistirebilirler mi..musteri hizmetleri ile gorustugumde soruma net yanit alamadim.Bu konuda fikri olan var mi acaba..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arada müşteri temsilcisi vardı ise P.tesi sabah valöre itiraz edin, üst perdeden konuşun, bu devirde valör mü kaldı diye? Aynısını bana icbc yaptı, şiddetli bir fırça sonrası düzeltme yapmak zorunda kaldılar.

Stopaja gelince hesabınızı gördüğünüze göre stopajın kaç olduğunu oradan görebilirsiniz. Muhtemelen eski oran geçerlidir, bunun ekran çıktısını alın, daha sonra değişiklik olursa itirazınıza dayanak olur.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku

Yapı kredi kendi sayfasında
    01.12.2018 tarihi itibarıyla, 31.08.2018’den önce uygulanmakta olan stopaj oranları yeniden geçerli olacaktır.

Pazartesi gunu yuzde 8 e dusebilir stopaj. 180 gune kadar olan. Ytd.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: 31 araliga kadar mevcut oranlar uzatilmis

Edit 2: yanlis okumusum eski oranlara donulmus galiba biri beni aydinlatsin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    Her koyun kendi bacağından asılır. ağlayan pek kimse yok yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Herkes memnun halinden. ben işimi gücümü herşeyi bırakıp ,küpümü doldurup, Eurobondları da cukkalayıp kaçacağım buralardan.etrafımdaki bir çok kişi de TÜrkiyeyi terk etti veya nasıl kaçacağını düşünüyor. Kalanlar ise mecburiyetten kalıyor. Odin geride kalanlara yardım etsin. Hayırlı forumlar.
    Beni de al gotur yaninda..
    Olmuslerine dua ederim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 389/1012 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz