Hergün haberlerde kadın haklarından bahsediliyor. Eşiniz kolunu duvara vurup sizin için 6 ay uzaklaştırma alabileceği bir ortamda dövizi nakit taşımak veya saklamak akıl karı değil
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün haberlerde kadın haklarından bahsediliyor. Eşiniz kolunu duvara vurup sizin için 6 ay uzaklaştırma alabileceği bir ortamda dövizi nakit taşımak veya saklamak akıl karı değil
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi kardeşimin hesabına baktım.. c.tesi açmıştım valor p.tesi idi. Hesap açılışı 12 kasım yazıyor yani p.tesi. valor vs ek birşey yazmıyor. Değişme ihtimali var..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada stopaj indirimi hakkında herkes 30 kasım son gün diye biliyor ve başka hiç haber yok ama bugün yıllardır tanıdığım temsilci bana 31 aralık a dek uzatıldı dedi ama teyit edemedik.. ptesi salı netleşir dedi..
Yukarıda bi arkadaşta 3 aralık açılışlı hesabında stopaj indirimli hesaplandı yazmış ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
An itibariyle en para %15 oldu...Screenshot_20181201-003316_Enparacom.jpg
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada müşteri temsilcisi vardı ise P.tesi sabah valöre itiraz edin, üst perdeden konuşun, bu devirde valör mü kaldı diye? Aynısını bana icbc yaptı, şiddetli bir fırça sonrası düzeltme yapmak zorunda kaldılar.
Stopaja gelince hesabınızı gördüğünüze göre stopajın kaç olduğunu oradan görebilirsiniz. Muhtemelen eski oran geçerlidir, bunun ekran çıktısını alın, daha sonra değişiklik olursa itirazınıza dayanak olur.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Pazartesi gunu yuzde 8 e dusebilir stopaj. 180 gune kadar olan. Ytd.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Edit: 31 araliga kadar mevcut oranlar uzatilmis
Edit 2: yanlis okumusum eski oranlara donulmus galiba biri beni aydinlatsin
Yer İmleri