Sayfa 39/997 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Eğer offshore çalışmıyorlarsa, böyle bir short pozisyonun alınabileceği tek mekan Chicago Türev Borsasıdır (CBOE), hem işlem hacmi/derinliği hem de dünyanın en büyük türev borsası olması dolayısıyla başka bir mekanda almış olmaları zor, bir ihtimal Londra'da da short gitmiş olabilirler ama Londra'daki "over the counter" türüdür yani borsadan ziyade taraflar arasındaki bir sözleşmeye dayalı işlem türü. (CBOE deki USDTRY short pozisyonlarının "kaç adet kontrat olduğu" kolaylıkla bulunabilir)
    Sayın TRENDHOUSE

Offshore swapların nasıl işlediğini açıklayabilir misiniz? Bildiğiniz kadarı ?

İkinci olarak CME sitesinde hacim bilgileri var ? Fakat bunlar çıkarım yapmak için yeterli midir ?

http://www.cmegroup.com/trading/fx/e...olume_voi.html
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bankacilik sistemine zarar verirmi bu durum .bankalar saglam bir sey olmaz diyoruz ama belkide degil bilemeyiz .
    Kgf kredileri tcmb ye fonlatilmaya başlanirsa bu bankalarin dengesini bozabilir Ama ben böyle bir adım atacaklarını düşünmüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by inti Yazıyı Oku
    sayın rxpu

http://tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/a...df?MOD=AJPERES

burada teminatlara bakabilirsiniz
    bilgi için teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    power bir gaz yazıyorsun daha da ötesi birileri bişiler mi demiş nedir sana anlamadım ...çok gazsın bak söylim..
    Çok fazla kötümser adam gördüm bu forumda ama senin gibisini görmedim..
    Bir sakin ol..
    Gund elimde geniş bir dataset ve güçlü bir veri akışı var,oradan yaptığım analizler sonucu yazıyorum. kesinlikle desteksiz sallamıyorum, geçen aylarda ikinci KGF yolda demiştim,geçmiş postlara bakarsan görürsün ve bugün açıklandı. bu sadece bir örnek, orta-uzun vade tüm olacaklar önümde duruyor, kısa vadeyle indi çıktıyla işim yok. bazı arkadaşlar beni anlayamıyor umarım şimdi anlamışlardır. bu veri akışına evdeki pc dayanmadığı için 8 çekirdekli bir VPS kiraladım,yükü oraya verdim.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Gund elimde geniş bir dataset ve güçlü bir veri akışı var,oradan yaptığım analizler sonucu yazıyorum. kesinlikle desteksiz sallamıyorum, geçen aylarda ikinci KGF yolda demiştim,geçmiş postlara bakarsan görürsün ve bugün açıklandı. bu sadece bir örnek, orta-uzun vade tüm olacaklar önümde duruyor, kısa vadeyle indi çıktıyla işim yok. bazı arkadaşlar beni anlayamıyor umarım şimdi anlamışlardır. bu veri akışına evdeki pc dayanmadığı için 8 çekirdekli bir VPS kiraladım,yükü oraya verdim.
    Hocam datasetlerinizi yada algoritmalarınızı paylaşabilir misiniz? merak ettim ? Bir kısmı olabilir?
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

6.  Alıntı Originally Posted by inti Yazıyı Oku
    Hocam datasetlerinizi yada algoritmalarınızı paylaşabilir misiniz? merak ettim ? Bir kısmı olabilir?
    dostum çok isterdim ama, verilerin sahibi değilim. malum bir yurtdışı node üzerinden tarafıma route edilmiş durumda. paylaşım yapmam beni sıkıntıya sokar. iç-dış ekonomik veriler,rakamlar,iç/dış siyaset/ekonomi hepsi yüksek bir hızda akıyor. biribiri ile korelasyonu olan haberleri ve rakamları okuyorum. yoksa nasıl bu kadar takip edeceğim, insanın ömrü yetmez. işte bu yüzden genelde kesin konuşuyorum,birilerini bu rahatsız ediyor çünkü onlar anı yaşıyor.

Dolar batacak denilmeye başladığına göre bayram sonrası bu dolar 3.6 üzerine atar kendini ......

8. Hala niyetlerinden şüpheniz mi var?
    Burada TL'yi kötüleceyecekler.
    Hergün kraş kraş diyecekler.
    Burayı okuyanlar da batıyoruz diye korkup dolar alacaklar.
    Dolar yükselecek.
    Bunlar da para kazanacaklar
    İnanılması güç ama kafaları böyle işliyor

Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burası mevduat oranlar vs. doviz topiğine neden gitmiyorsunuz? TL deki leri mi etkilemeye calısıyorsunuz?

Sayfa 39/997 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •