Sayfa 39/1027 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ben zaruri yemek dışında her türlü harcamayı sıfırladım ne dışarı gidip kahve içiyorum ne arabaya benzin alıyorum hadi bakalım.

2. böyle giderse emekliye verilecek olan 1000 tl.rüşvetide veremeyecekler. sırada memurlar var bizim işyerindeki lavuğun biri tuturmuş iyi enflasyon farkı alırız diyor geri zekalı birde müdür yrd..allah akıl fikir versin g..te giren kazıktan haberi yok ..

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben zaruri yemek dışında her türlü harcamayı sıfırladım ne dışarı gidip kahve içiyorum ne arabaya benzin alıyorum hadi bakalım.
    En iyisi umut hocam önce esnafların avm lerin yıkılması lazım ki anyayı konyayı anlasınlar...

4. maymunu tanıyın bakalım

bir halt olacağı yok.

Halkbank Genel Müdürü : Son dönemdeki dalgalanmalar çoğunlukla yurt dişi kaynaklıdır .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Romanya devlet başkanına ne yapıldaysa o olur tabi sahipleri ABD ye kaçırıp dötlerini kurtarmazsa.
    sonunda abd feto ile Abbası takas yapacak.!!

Reza Zarrab boşunamı itirafçı oldu.!
    Baş rolda Abbas var.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

guneysu ben sozumun eriyimdir, gel hatirlat gibilerinden bi sey soylemistin, 1 kasima varmadan 4.90 goruldu; demek ki neymis , bilen birileri varmis..

Sayfa 39/1027 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •