Sayfa 39/579 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 305 - 312 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Tencere Guest
    Cuma günü ABD bankaları beleş para için piyasayı cokertecektir ve 3 trilyon dolar basılması için ve hatta negatif Fed faizi için ortam yapacaklar

Fed faizi normalde eksiye geçmiyor..

İzle tiyatroyu ABD bankaları değerli madenlerde aynı esnada basıyor tam bir trajedi...

Niye Memish? Yaz sen de, ozledik. Noldu hacin Petkimleri mi aldirirken ustune bosaltti da moralin bozuldu??? Yardim etseydin 1 milyon lira cezasina sirtlanin.

top generale, muahahaha, aklima geldi simdi... Top 5'e 2 tane soktuk gecen ay yahu. %1 de neymis, cerez bile degil. Pee, Buyuk Buhrani bile sollamisiz.

Tencere Guest
    Negatif Fed faizini yaparlar ise daha önce denenmemis bir hadise.. bu negatif faiz emerging dolar mevduatlara da uygulanabilir..

Çok acayip gelişmelere gebe dünya tam çılgınlık..

Negatif faizde bakalım metallere nasil basacak demonaterize muamelesi vay te

Tencere Guest
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Niye Memish? Yaz sen de, ozledik. Noldu hacin Petkimleri mi aldirirken ustune bosaltti da moralin bozuldu??? Yardim etseydin 1 milyon lira cezasina sirtlanin.
    Dayı Harun öyle böyle diyorlar fakat eczacı başı ilaç meydanda. Petkim meydanda..

Al halk meydanda..

Onlar da birsey mi. Derin geyiginkiler 1'e 10 veriyor. Harun sirtlanin teki. SPK da desifre etti iste millete al deyip ustlerine bosalttigini. Vallahi ben olsam insan yuzune bakamazdim, ama bizdeki yuz, kosele degil ki... araya iki iftar, bir arefe, uc sahur, bir cuma katip gecistirelim.

Tencere Guest
    Neyse ya bizim cep delik ayakkabı delik..

Bana ne ya.. bataktayiz dayı.. değerli madenleri kumpasa aldılar gene bir kumpastayiz dayı..

Altını 1700 de baskiliyor amerika.. para basıyor tık yok.. gümüş tarihi dibinde.

İnsanlık tarihinin en ucuz anında..

Agaa valla ayakkabı delik bu nedir yaa

Iyi tamam tencere. Bak ozletme, kankan ZDX seni soruyordu. Merak ediyorlar insanlar.

Sayfa 39/579 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •