Yeter bir inin sırtımızdan 400 tl araç muayene ücreti hatırlatması,yeter vallahi doyuramadık sizi...![]()
Yeter bir inin sırtımızdan 400 tl araç muayene ücreti hatırlatması,yeter vallahi doyuramadık sizi...![]()
İş haramilik olmasa bu kadar kızmayacağım,madem bu kadar düzenli kontrol var neden sokaklar apaçi arabası dolu? patlak egzos,tutmatan frenle gezinen ve bununla öğünen iki ayaklı ..... neden polis durdurmuyor?not:bence zaten daha aşağıdalar ama ben forum sakinlerini düşünerek o noktayı hedef göstermiştim.
zaten son 3-4 senede en cok satılan arabalar 8-10 yaş ve hatta daha üzeri yaşta arabalar.Bunların dalavere ile muayeneden geçmesini bir kenara bırak, yakında yollarda ölüm saçacaklar. Çünkü yaşlı arabasının kaç kişi yıllık bakımını vs yaptırtıyor bu ülkede? Vatandaş suçlu mu ? bu ötv yle bu alım gücüyle onlarda haklı.Siyasal islamı beslememeliyiz artık, bu iş ya 2023 de bitmeli ya da toplum çökecek artık her yerinden.
Bu topikte hissizlik var.
Millet hissetme yeteneğini kaybetmiş.
Makarna 4.5 TL olmuş dostum...
Zamlar kulak arkası hariç her yeri öpüyore...
Egeli dostumun keyfi yerinde herhalde...
Son düzenleme : Market Soul; 14-09-2021 saat: 14:32.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Bu karikatür Nijerya dilinden çevrilmiş buraylan ilgisi yok.
Kilişşdara vereceğuuuum oyimiii daaaa../trollerin efendisi kilişşdar
Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi İstanbul'da düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu 62 kadını gece kulüplerinde zorla çalıştırıp fuhuş yapmaya zorladıkları gerekçesiyle aranıyor..
https://www.indyturk.com/node/410851...c_7ZNE.twitter
İlerleyen zamanda daha neler göreceğiz...
Yer İmleri