Sayfa 390/958 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Kendimiz kaşınıyoruz. Her kalkana atlama derler. atlarsak ırza geçerler. Bayram değil seyran değil enişte beni neden öptü. Sen 6000 lot alıp 1500 karı beğenmezsen tavandan kucağa bırakırlar. Bu haftaki kazancın bir kısmını öptü sağlık olsun. Arkadaşlar bu kağıtlar bayram değil seyran değil enişte öptü olayına döndü. Borsamız çok içler acısı. Resmen sanal kumar oynuyorlar. 9 Larda maliyeti olanlara Allah sabır versin. ytd
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2. Bence karlar realize ediliyor islem hacmi realizeden galip cikip yola devam edecek diye dusunuyorum ytd

3. Zaten cerezcilerden kurtulmanin da baska yolu yok

4.  Alıntı Originally Posted by moral03 Yazıyı Oku
    Bence karlar realize ediliyor islem hacmi realizeden galip cikip yola devam edecek diye dusunuyorum ytd
    Hacim gerçekten çok oldu. Bu kadar hacmi ilk seans da hiç görmedim.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. İnsallah her zaman yaptıği gibi aynı şeyi yapmaz...Her kademeden ufak ufak milletin eline vere vere kendi yükseltiği kağittan çıkip..4 ve 5 lerden geri toplamaz....Biz 9 lardan tencereye atlayıp kaynatılan kurbağlariz...Ama deri kalın şüķür haşlandık ama ölmedik bekliyoruz...Yani nakite paraya ihtiyaç yok..ama 3 yıl ama 5 yıl ne zaman giderse burdayız...20 yılı geçti borsadayım şükür hiç para kaybım olmadı ama çooook zaman kaybım oldu....

6. [IMG][/IMG]
    Sn 44sahap yoğunum bi boşluk buldum hayrını görün

7.  Alıntı Originally Posted by Kendimettim Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    Sn 44sahap yoğunum bi boşluk buldum hayrını görün
    Elinize sağlık...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kağıtta hiçbir yeni durum yok. Hiç kimse kağıdı tasimamis. Alıp satmışlar. Günlükte yaklaşık ilk 5 aracı kurum 95 bin ekside. Sebepli giden ve toplanan kağıt son 10 dk. Tavanı bozup bir milyon lot satmaz. Ziraat, iş gibi ky nin çok olduğu aracı kurumlar almış. Birkaç kişi küçük bir hareket yapmış. Yarın yüksek ihtimal düşecektir. Ben satmadim daha. Tavan diye bekledim. Son 10 dk bozmaz diye düşündüm. Yarın ilk fırsatta satacagim. Seçim öncesi son gün. İki gün önce 5 liraydı. Unutmayalım iyi firsat....

Evet afyon su ana kadar yanıltmadı beni. Bakalım devamı nasıl olacak. Bu arada sabah 6.18 den sattım.

Sayfa 390/958 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •