Hocalarım kutudan bahsettiler.
Bir zahmet açın kutuyu ne çıkacak içinden.
Tavşan felan olabilir belki...
Raporda varmış ben ulaşamıyorum.
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
5.93 / 5.98 arasi bant yapar ve bu hafta boyle kapanir; ust band icin haber lazim..
bosa heyecan yapmayin..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Gazeteci : 21-22 Mart'da çok sert bir efektif talebi oldu ve dolar/tl sert yükseliş oldu ve siz geçici bir faiz artışına gittiniz ama asıl endişe o gün rezervlere ilişkindi acaba iletişim ile ilgili bir problem olabilir mi ? Çünkü rezerv açıklamaları o gün yapılsaydı belki faiz artışına gerek kalmazdı iletişim politikalarında değişiklik düşünüyor musunuz? Mesela bu toplantıda da 3 soru alıp cevap verdiğinizde tam soruların karşılığı olmuyor, zaten medyada çok az görünüyorsunuz halk sizi az tanıyor ve istediği soruların cevabını alamıyor. Acaba ppk sonrası bu şekilde bir toplantı yapılabilir mi? Görüldüğü üzere çok net bir şekilde iletişim sorunu var. Güncel durumda merkez bankalarının en önemli para politikası iletişim olduğuna göre bizim merkez bankamız neden bundan bağımsız kalsın ?
Çetinkaya : Merkez bankası olarak olabildiğince attığımız adım ve kararları detaylı bir şekilde paylaşmaya çalışıyoruz ve eksiklik varsa bunu takip edip değerlendiriyoruz. Olabildiğince kamuoyunu bilgilendirmeye çalışıyoruz, hedeflerimizle ilgili gerekli bilgileri mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyoruz. Elbette bir ihtiyaç varsa bunu değerlendiririz. Ppk sonrası toplantı yapılabilir mi buna gerek görürsek tabiiki yaparız. Geçici faiz artışı konusuna iletişim hususuna gelirsek, biz bir kargaşa ve gürültü ortamında değil öncelikle sakinleşmeyi sağlayarak daha sonrası iletişim yapmayı doğru görüyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri