YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by *Bozkurt 15 taleden ben alırım akcay hani evi arabayı satıp petkm alıyordunuz
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Aha tam dibi bulduk mu şansa
Originally Posted by *Bozkurt 15 taleden ben alırım akcay ama bana 130 tl dediler zaten bu düşüle yarın margin yerim diğer günde iflas ederim... 15 tl ye bekleyemem... zaten 20 lirada iflas... azeriden para kazancaksınız he...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by nosfecagri Aha tam dibi bulduk mu şansa 3 gün önce neden pozisyonları kapattığımı anladın mı çağrı
Originally Posted by sindoma53 özelden abi gönder demişler şimdi TA düşmanı çıkar bir laf söyler sokarım grafın içine . takip ettiğim formasyon bu kapanışlar buralardan olusursa kırılımın ilk adımı atılmış gözüküyor. formasyon hedefi pıst 100 7800ler. zorro gibim çizmişsin maşallah..
bu ne yaf? darlık fonumuz uyuyor mu? aloo 7 milyon seçmen. alooo asdasd.
Originally Posted by sindoma53 3 gün önce neden pozisyonları kapattığımı anladın mı çağrı gecikmişsin herzamanki gibi.. twitter hüstatları tam tepeden shortladı
Originally Posted by nosfecagri Aha tam dibi bulduk mu şansa Evi arabayı satıp gömelim mi lönke
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri