Sayfa 392/892 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 7134 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Hisse 180 iken almayan gelip 264 de trene biniyor. 250 240 gibi fiyatlari görünce başlıyor homurdanmaya . Ben her seyi biliyorum demedim. Hisseye elbette güveniyorum. Fikir bilgi paylaşana yazma demiyorum. Benim sözüm 3 gün önce alip ilk düşüşte kufredenlere. Sonra diyorlarki siz burda çok övdünüz o yüzden aldık. Pazarlamaci yaftasi vuruyorlar. Bende tekrar ediyorum bu hisse 180 e geri gelebilir. Yani kötü senaryoyuda gösteriyorum. Bu durumada hazirlikli olun .degilseniz bu fiyattan topuklayin.
    benim yazımı alıntılayıp konuşuyorsun?

yine söyluyorum zorunda değilsin engelleme varmış sitede engelle gitsin seninde canın sıkılmasın başkasının canını da sıkmazsın, aglayanı da görmezsin, teknik konuşanı da görmezsin

benim yazımın altında yatırım tavsiyesi değildir yazar kesin konuşmam faldır derim. zaten bilsem zengin olurum. herkesin aklı var kendi kararını kendi veriyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Siir gibi olmus, sayin keko.

Yeter ki biz gevseyelim, ama hissemiz gevsemesin, gerginlik sagliga zarar.
    buranın en sağlam adamları bile satıp çıktılar...yorulan eskiler gidecek ki yeni ve taze kan gelsin...herkes nasibi kadar faydalanacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    buranın en sağlam adamları bile satıp çıktılar...yorulan eskiler gidecek ki yeni ve taze kan gelsin...herkes nasibi kadar faydalanacak...
    Taze kanlar çok sabırsız dostum. Bizler halen buradayız. Bu arada işler galiba planlanandan 1/2 ay gecikmeli oluyor, yoksa bana mı öyle geldi.
    ssss

4. Mehmetyun paydaşımız sen özellikle takas yorumlarınla, hissedar1 paydaşımız da haber ve temel analizlerle aylardır topiğimize Keko dostumuz gibi emek ve hizmet veriyorsunuz yanlış anlaşılma oldu sanıyorum. Herkese emekleri için teşekkürler sağolun var olun .

5. Ben sadece Mehmetyun arkadaşin 230 değip dönebilir şeklindeki teknik yorumuna atifda bulunmak için alintilayarak yorum yapmıştım. Orada şahsına yönelik bir degerlendirme yoktu. Forumu sürekli takip eden biri olarak onun da uzun süredir hissede olduğunu bilmemem mümkün mü. Yanlış anlama olduğunu farkettigim için sonraki yazimda hedef kitleyi ve olabilecek fiyatlardan dolayı zarar dogabilecegini anlattim. Psikolojisi uygun olmayanlara bir nevi erken uyari yaptim ki sonra pazarlamacı, patron yalakası ve benzeri kelimelerle insanlara hakaret edilmesin. Basit bir teknik yorum alintisinin bu kadar kişiselleştirilebilecegini tahmin edemediğim icin ayrica özür dilerim.

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Ben sadece Mehmetyun arkadaşin 230 değip dönebilir şeklindeki teknik yorumuna atifda bulunmak için alintilayarak yorum yapmıştım. Orada şahsına yönelik bir degerlendirme yoktu. Forumu sürekli takip eden biri olarak onun da uzun süredir hissede olduğunu bilmemem mümkün mü. Yanlış anlama olduğunu farkettigim için sonraki yazimda hedef kitleyi ve olabilecek fiyatlardan dolayı zarar dogabilecegini anlattim. Psikolojisi uygun olmayanlara bir nevi erken uyari yaptim ki sonra pazarlamacı, patron yalakası ve benzeri kelimelerle insanlara hakaret edilmesin. Basit bir teknik yorum alintisinin bu kadar kişiselleştirilebilecegini tahmin edemediğim icin ayrica özür dilerim.
    Sanıyorum Mehmet Bey, sizin onun mesajıını alıntılamanızdan etkilendi. Aslında Mehmet Bey'de sizde haklısınız. Maalesef çok sabırsız bir toplumuz. Sn. Keko olsun ben olayım, son bir yılda Gesan'ın aldığı, Europower'ın aldığı işleri ve hacimlerini devamlı yazıyoruz. Bunların işletmeye alınmaları, tahsilatlarının yapılması, bilançolara yansıması elbette zaman alacaktır. Önemli olan artarak bu haberlerin devam etmesidir ki defter değerimiz piyasa değerimize doğru yüksek eğimli bir şekilde yönelsin. Bu yönelimi görüyoruz. Ancak, dünden yarına olmaz bu işler. En az 2-3 çeyrek görmek lazım. 180 liradan pozisyon açmayıp "aha gidiyor" diye 260 liradan pozisyon açan ve ilk geri çekilmede bizim gibi şirketin geleceği ile ilgili projeksiyon yapanları ima edercesine mal pazarladınız yazanları ben de looser olarak görüyorum.

Haftasonunuzu sevdiklerinize vakit ayırarak geçirin. Herkese iyi haftasonları. Sakin olup plana güvenin.

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Ben sadece Mehmetyun arkadaşin 230 değip dönebilir şeklindeki teknik yorumuna atifda bulunmak için alintilayarak yorum yapmıştım. Orada şahsına yönelik bir degerlendirme yoktu. Forumu sürekli takip eden biri olarak onun da uzun süredir hissede olduğunu bilmemem mümkün mü. Yanlış anlama olduğunu farkettigim için sonraki yazimda hedef kitleyi ve olabilecek fiyatlardan dolayı zarar dogabilecegini anlattim. Psikolojisi uygun olmayanlara bir nevi erken uyari yaptim ki sonra pazarlamacı, patron yalakası ve benzeri kelimelerle insanlara hakaret edilmesin. Basit bir teknik yorum alintisinin bu kadar kişiselleştirilebilecegini tahmin edemediğim icin ayrica özür dilerim.
    Sayın hissedar01 ve Mehmutyum,ikinizde bizim için Gesan formunda faydalı bilgiler paylaşan,değerli arkadaşlarımızsınız,emeklerinize ayrıca teşekkür ederim,daha önümüzde çok sıkıntılı,aşılması gereken sorunlarımız,olacak sayn,hissedarda yanlış anlaşılmadan dolayı özürde dilemiş onada ayrıca teşekkür ederim,bu formun ikinizede ihtiyacı var bence kaldığımız yerden devam arkadaşlar, selam ve sevgiyle..

8. inşALLAH güzel yerlere çıkacaktır..şirketin 2023 yılı için 9 milyarlık ciro hedefi önemlidir ki bence daha fazlası da olacaktır..kabaca 10 milyar dersek ve %15 net kar marjı dersek kabaca yıl sonunda net kar 1,5 milyar olur...bu kara 20 fk rasyosu ile değerlersek gesanın olması gereken fiyatı 300 tl olur....

yalnız 2022 yılı son çeyrek ve 2023 yılı ilk çeyrek panel fabrikası henüz faaliyete geçmediği için ve bu sırada da finansal giderler oluştuğu için net kar marjı %10-15 civarlarında olur...ama sonraki çeyreklerde %15-20 aralıklarına çıkar...cirolar da son 2-3 çeyrekte 2,00-3,00 milyar aralıklarında olacak....2022 yılının tümünde beklenen ciro 3,5-4,00 milyar olduğunu varsaydığımızda bu yıl bazı çeyreklerde tek başına tüm yılının cirosunu yapabilecektir..

demek istediğim gesan temel olarak da şu anda bulunduğu fiyatların altını doldurmaya başlayacaktır...ayrıca agresif olarak büyümesine de devam edecektir..birilerinin iddia ettiği gibi yıllar sonrasını değil ,sadece bir kaç çeyrek ötesini fiyatlıyor..

gesanda şu sıralarda fk belki de 53 olarak görülebilir ama bir kaç çeyrek sonra bu 20 lere inecektir ve çok ucuzlayacaktır...tabi agresif büyüyen bir sektör hissesini piyasa 20 fk da mı değerler yoksa daha yukarılarda mı ?? bence yine geleceği satın alarak daha yukarıdan fiyatlayacaktır..bu sektör ve gesan 2027 yılına kadar bu şekilde katlamalı olarak büyümeye devam edecektir...bu yüzden de bu hissede sabır edebilen biri kolay kolay zarar etmez...zaman kaybını yaşayabilir ama en geç bir kaç ay içinde hem zararını çıkarır hem de kara geçebilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 392/892 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •