Sayfa 393/564 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by akrep363 Yazıyı Oku
    Evet fabrikada çalışan arkadaşlarımda var. Ayrıca fabrikayı çok yakından takip ediyorum. Kendi hisselerimde mevcut. Tabi bu öngörü Dünya piyasalarında bağlı her şey ama satışları konusunda etkilenmeyecek bir şirket derim.

SM-N9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eski tesislerin bakim-onarim-revizyonlari tamamlanmis mi? Teyit edebilir miyiz? Ozellikle DAP bölümü normal üretime başlamış mi?

Şunun için soruyorum: 2019 yıl sonuna göre eski tesislerin kapasite kullanım oranı %50'nin altındaydı. Eski tesislerde de en az %80'lere çıkarsa çok iyi olacak...

2. bugün tahtaya destek atan bir el var bu saate kadar iyi dayandı bugün

3. Temettü veren bir şirket olsaydı fiyatların bu kadar düşmesine bu kadar üzülmezdim..

4. Hisse net gerçekten güzel bir forum...
    İplikçilere, goy goyculara imkan vermiyor...
    Bir başka foruma, izleyenlere yardımcı olayım diye üye oldum, 2 gün dayanabildim...
    Atın beni forumdan dedim...
    Atmadılar.
    Arama taramadan sonra, üyeliğimi kendim sonlandırdım..
    Üye olmadan yazılan çizilenleri takip ediyorum.. Maceracılar, bir günde köşe dönücüler.. körlerle sağırlar, birbirlerini ağırlıyorlar..
    Neyse...
    Gelelim BAGFAŞ'a;
    Aile şirketi..
    İyi niyetli değiller..(9 ay boyunca geçici vergi beyanı vermesi gerekirken vermeyip, 12 inci ayla ilgili olarak geçici vergi beyanı verip, üstelik bunu gecikmeli olarak KAP a seansın bitmesine 6 dakika kala yayımladılar)
    Tahtada son bir aydan beri 5 kademe ara ile 1400 adetlik alıma, 1400 adetlik satıma yazarak tahtayı yönlendirmek istiyorlar... Bunun yapanlar da kendileridir diye düşünüyorum..
    10 TL hisse fiyatı ile, şirket değeri 450 milyon TL yapar... Böl euro fiyatına 65 milyon euro yapar...
    Kimi kandırıyorsunuz?...
    CİTİ ve DEUTSCHE nin toplam 4 milyon hissesi var ve bunların ortalaması 10 TL civarında..

5.  Alıntı Originally Posted by kucukortak Yazıyı Oku
    Temettü veren bir şirket olsaydı fiyatların bu kadar düşmesine bu kadar üzülmezdim..
    Bilmiyor olabilirsiniz...
    Bu şirketin temettü oranları için link veriyorum..
    https://www.paragaranti.com/borsa-si...tablosu-yillik

2013 te % 89
    2012 de % 984
    2011 de % 657
    2009 da % 1007

İnceleyiniz isterseniz...

6. Bağfas gerçekten çok üzdü beni beklentim yüksekti para pul oldu ama yakın arkafaslar veya çalısan arakadaslar var sa fabrikada üretim nasıl bu son olaylardan etkileniyormu haber dar eserlerse bizi iyi olur

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Merhaba,

Yardımınız için teşekkürler.. Demek istediğim şuydu.. Kağıdın fiyatı temettü şirketleri gibi istikrarlı değil. Verdiği temettü de bence temettü değil ki son yaptığı 200% ve üstüne 400% bedelli ile verdiklerini geri aldı.

Adı temettü ama kayda değer değil.

2013 te % 89 - GERÇEĞİ 1,0174 yani 1.7%
    2012 de % 984 - GERÇEĞİ 1,0603 yani 6%
    2011 de % 657 - GERÇEĞİ 1,0393 yani 3,9%
    2009 da % 1007- GERÇEĞİ 1,1380 yani 13.8%

Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Bilmiyor olabilirsiniz...
    Bu şirketin temettü oranları için link veriyorum..
    https://www.paragaranti.com/borsa-si...tablosu-yillik

2013 te % 89
    2012 de % 984
    2011 de % 657
    2009 da % 1007

İnceleyiniz isterseniz...

8.  Alıntı Originally Posted by kucukortak Yazıyı Oku
    Merhaba,

Yardımınız için teşekkürler.. Demek istediğim şuydu.. Kağıdın fiyatı temettü şirketleri gibi istikrarlı değil. Verdiği temettü de bence temettü değil ki son yaptığı 200% ve üstüne 400% bedelli ile verdiklerini geri aldı.

Adı temettü ama kayda değer değil.

Aile şirketleri ile ilgili olarak düşüncelerimi beyan ettim..
    Bunlara dur diyecek bir irade de olmadı bu güne kadar...
    Ama ben önceki paylaşımlarımda bir analiz yaptım...
    Şirketin piyasa değeri ile gerçek değeri arasında...
    Piyasa değeri görecelidir...Şunun için görecelidir... hisseye yön verenler, buna izin verenler sabit faktörlerdir... geriye kalanlar değişken faktördür.. Değişken faktörler, bizleriz, ne kadarla, ne kadar süreyle bu hissede kalabilecek olanlardır...
    Gerçek değere bakmalı...

Sayfa 393/564 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •