Sayfa 393/1013 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Burada bir şey paylaşıyorum..

Araştırıyorum, hesap kitap yapıyorum..

Ne bir yorum, ne bir eleştiri, ne de takdir var..

Yanlışım var mı ISCTR hesabında..

Doğru mudur ISCTR hesabım..

Yok mudur kimsenin fikri..

Sn. Delikan bu başlıkta mevduat yatırımcısı gibi risk sevmeyen yatırımcılar var, yani borsa bir çoğuna ters,

Sizin yorumunuz hakkında düşünceme gelince şuan olmuş bitmiş bir konuyu hesaplayıp şu kadar katlamış demek kolay ama borsadaki çalkantıları, krizleri, algı yönetimini ve hatta sağlam olup devletin el koyduğu veya bazı usulsüz yöntemlerle kottan çıkan hisselerin olduğunu göz önünde bulundurunca burada para kazanmak biraz zor, hatta sizin hesap ettiğiniz hisse için saçına kimsayal süren birileri el konulacak yönünde söylenti çıkarmıştı ki TR için bu tarz olaylar çokta normal o zaman hesaptaki paramız sıfırlanmış olacaktı...

Bence borsa ara sıra para yatırılıp ara sıra realize edilmesi gereken bir mecra yoksa 20-30 yılı öngörüp yatırım yapmak çok zor, örneğin Apple şu iPhone işi olmasa çoktan nalları dikmişti ama iPhone olayı adamları başka boyuta taşıdı.

Yani benim gözümden borsa demek risk demek herkes bu riski almaz, geriye dönük hesap yapma konusunu bir önceki sayfada Sn.Asgaridr yazmış yazdıklarına noktasına/virgülüne kadar katılıyorum...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    Hem dolar hem tl kapitalist sistem içinde çöpe dönüştü 1970 de 35$ ile 1 kg altın alınabiliyordu şu an 1 kg altın 1200$ ediyor 1800 lerde 50$ ile adamın koca missurinin tüm Mısır tarlarını içinde kölelerle birlikte satın aldığını bir kitapta okumuştum sadece 50$ ile aslında ABD para basarak kendi parasını çöpe dönüştürdüğünün farkında 600 trilyon $ para deli gbi sistem içinde dönüp duruyor hemde saniyeler içinde ordan oraya zıplıyor bir kısmını büyük fonlar kontrol ediyor etmese zaten facia . İlerde ww3 çıksa millet sobada büyük ihtimalle dolar yakıp ısınacaktır açıkcası %40 dolar bende ciddi stres yapıyor tl ye daha çok şans tanıyorum merkez GLP yi haftaya 200 puan arttırsa dolar ref öncesi hop 3,50 olur allahtan maliyetim oldukça düşük şöyle diyeyim 3.0 falan olsa gece uyku tutmaz yatamazdım birde oran %40 biraz fazla , 30/70 , 20/80 aslında 20/80 olması lazım idi az açgözlü davranıp 40/60 yapmışım

'' 1970 de 35$ ile 1 kg altın alınabiliyordu''

Eminmisiniz??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Fakat burada jest yok..mimik yok..yani hal ve hareket yok..geri dönüş yok..
    Var var.. Geri dönüş var.. Ben görüyorum geri dönüşleri..

Ayıklıyorum o geri dönüşleri.. Akıl süzgecimden geçirip ayıklıyorum... Tartıyorum analiz yeteneğimle..

Mesela...

Biz Milletce, işimiz haricindeki her konuda fikir sahibiyizdir.. Her şeyi bildiğimizi sanırız..

Maç olur... Hepimiz en kral teknik traktör oluruz...

Savaş olur... General oluruz.. Fikir beyan ederiz, savaş taktikleri geliştiririz.. Kimsenin fikrini de beğenmeyiz..

Dolar yükselir/düşer... Ekonomist ve stratejist oluruz... En iyi analizleri yapar, en güzel stratejileri kurgularız..

Deprem olur... Jeolog oluruz...

Seçim olur.. Siyasetci oluruz..

Sonra sorarsınız herhangi birine....

-- Siz ne iş yaparsınız..

-- Tarih öğretmeniyim..

-- Peki, mısır piramitlerinin ülkemizden kaçırıldığı söyleniyor.. Ne dersiniz.. ? Nasıl kaçırılmıştır.. ?

-- Deniz yoluyla kaçırılmıştır .. der..

BU FORUMDA DA buna benzer geri dönüş çok.. BEN GÖREBİLİYORUM..

4. Eski Forumun Efsane Dövizcisi, Kapalıçarşı esnafından HAMİDOAĞA son yazılarında yakında,

cephanenin boşalmasından dolayı Hükümetin kontrollü döviz işlemlerine geçeceğini yazmıştı.

Ülkenin gidişatı bunu doğruluyor. Hafta başı ALİ TEZEL de benzer twitler attı; ancak korkudan

sonradan sildi.

Ali Tezel journalistâ€* @tezelali

2017 icinde ozel sektorun dolar dis borcu 212 milyar dolar cari acik simdilik 40 milyar eee gerisini siz düşünün ve karar verin artik..

Alıntı Originally Posted by expertadvisor Yazıyı Oku

Eminmisiniz??

Sizde şayet hata varsa ki, herkes hata yapabilir..doğrusunu söylesenizde, ''eminmisiniz'' diye sorgulamasanız olmaz mı?

6.  Alıntı Originally Posted by expertadvisor Yazıyı Oku

Eminmisiniz??
    Altının 50 yıllık grafiğini bulursan tam yıl çıkar bu değeri net hatırlıyorum 35$ ı yıl kısmında 5 yıl sapma olabilir belki 1965 -1970 haftaya tam tarihi bulursam yazarım
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

7. Şu koca manhattan adası bile 25$ a satın alınmış yılı Google da yazabilir
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Var var.. Geri dönüş var.. Ben görüyorum geri dönüşleri..

Ayıklıyorum o geri dönüşleri.. Akıl süzgecimden geçirip ayıklıyorum... Tartıyorum analiz yeteneğimle..

Mesela...

Biz Milletce, işimiz haricindeki her konuda fikir sahibiyizdir.. Her şeyi bildiğimizi sanırız..

Maç olur... Hepimiz en kral teknik traktör oluruz...

Savaş olur... General oluruz.. Fikir beyan ederiz, savaş taktikleri geliştiririz.. Kimsenin fikrini de beğenmeyiz..

Dolar yükselir/düşer... Ekonomist ve stratejist oluruz... En iyi analizleri yapar, en güzel stratejileri kurgularız..

Deprem olur... Jeolog oluruz...

Seçim olur.. Siyasetci oluruz..

Sonra sorarsınız herhangi birine....

-- Siz ne iş yaparsınız..

-- Tarih öğretmeniyim..

-- Peki, mısır piramitlerinin ülkemizden kaçırıldığı söyleniyor.. Ne dersiniz.. ? Nasıl kaçırılmıştır.. ?

-- Deniz yoluyla kaçırılmıştır .. der..

BU FORUMDA DA buna benzer geri dönüş çok.. BEN GÖREBİLİYORUM..

Peki bunların size bir faydası var mı?..geri dönüşü hesap kitap, emek açısından sormuştunuzda..

Sayfa 393/1013 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •