Ben anlamıyorum sermayesi yabancı olup böyle yatırımcısını aptal yerine koyan hisse yok , Goodyear Fmızp Doco aklıma gelen bunlar mesela bu hisseler düzenli kar temettü neyse sürekli yatırımcısı ile paylaşıyor bir bizim Akzo Nobel ve Marshall !
Ben anlamıyorum sermayesi yabancı olup böyle yatırımcısını aptal yerine koyan hisse yok , Goodyear Fmızp Doco aklıma gelen bunlar mesela bu hisseler düzenli kar temettü neyse sürekli yatırımcısı ile paylaşıyor bir bizim Akzo Nobel ve Marshall !
Lanet hisse tarihi diplerinde ilginç tepki de gelmiyor!
Bilanço beklentisi çok kötü bu zaten belliydi 6. aylardan ama dozu kaçtı. Endeksi de iyi kullanıyorlar belli. Şurada 3 ay önce 50 lerden işlem yapıyorlardı. 50 lerden 27 lere...Endeks bile %50 düşmedi. Ama hata bizde çok güvendik firmaya,sektöre...Burada bence gerilen bizim sinirlerimizHayırlısı diyelim ve bir beklenti uydurulmasını bekleyelim. Ytd
Sen + kapatır mıydın ya? Gözlerimiz yaşardı, yarın acısını çıkarırsın...
İnsana işkence yaparken nasıl yaparlar.Önce kafanı suya sokarlar beklerler beklerler sonra bakarlar ki ölüyorsun ,boğuluyorsun kafanı 1 dakikalığına sudan çıkarırlar sonra tekrar daldırırlar.
O a kadar çok kafamızı suyun içinde bırakdılar ki sanal alemde bile öldük.![]()
Yer İmleri