Epdk başkanı yılmaz: Biz fiyat hareketlerini yakından takip ediyoruz, kurum olarak gerekli hesaplamaları yapıyoruz ve bir zam söz konusu değil
Epdk başkanı yılmaz: Biz fiyat hareketlerini yakından takip ediyoruz, kurum olarak gerekli hesaplamaları yapıyoruz ve bir zam söz konusu değil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Epdk başkanı yılmaz: Bazı basın yayın organlarında çıkan ve benzine zam yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL > 5.68
İsrail Gazze'ye açılan bütün sınır kapılarını kapattı. / Son dakika
Antalya'da bir süredir ayrı yaşadığı eşi Nihal Işıldar'ı öldüren ve polisi arayıp, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" diyerek kaçan Özcan Işıldar, Mersin'de yakalandı. Işıldar'ın, 28 yıl önce de ilk eşini öldürdüğü ortaya çıktı.
ALİ AKTAŞ'TAN TEPKİ
Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş, 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi gerçekleştirilen kirli algı operasyonuna tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Aktaş, "Tarih bir çok ******** gördü ama bu dönemdekiler gibisi az bulunur. Sahte broşürler dağıtıyorlar şimdi de" ifadelerini kullandı.
https://www.habererk.com/politika/hd...ma-h93760.html
Tanrı iftira ve yalan söyleyenin belasını versin ve tez zamanda yanına alsın.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Saat 14:29’da Malatya - Arguvan merkezli 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Hocası burda
https://youtu.be/y_nhYbk5Fkw
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri