Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Cafe Trend&Trade

Epdk başkanı yılmaz: Biz fiyat hareketlerini yakından takip ediyoruz, kurum olarak gerekli hesaplamaları yapıyoruz ve bir zam söz konusu değil

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Epdk başkanı yılmaz: Bazı basın yayın organlarında çıkan ve benzine zam yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dolar/TL > 5.68

İsrail Gazze'ye açılan bütün sınır kapılarını kapattı. / Son dakika

Antalya'da bir süredir ayrı yaşadığı eşi Nihal Işıldar'ı öldüren ve polisi arayıp, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" diyerek kaçan Özcan Işıldar, Mersin'de yakalandı. Işıldar'ın, 28 yıl önce de ilk eşini öldürdüğü ortaya çıktı.

ALİ AKTAŞ'TAN TEPKİ
    Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş, 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi gerçekleştirilen kirli algı operasyonuna tepki gösterdi.
    Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Aktaş, "Tarih bir çok ******** gördü ama bu dönemdekiler gibisi az bulunur. Sahte broşürler dağıtıyorlar şimdi de" ifadelerini kullandı.

https://www.habererk.com/politika/hd...ma-h93760.html

Tanrı iftira ve yalan söyleyenin belasını versin ve tez zamanda yanına alsın.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Saat 14:29’da Malatya - Arguvan merkezli 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Antalya'da bir süredir ayrı yaşadığı eşi Nihal Işıldar'ı öldüren ve polisi arayıp, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" diyerek kaçan Özcan Işıldar, Mersin'de yakalandı. Işıldar'ın, 28 yıl önce de ilk eşini öldürdüğü ortaya çıktı.
    Hocası burda
    https://youtu.be/y_nhYbk5Fkw

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •