Sayfa 394/784 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Bu adam 2010 dan sonra borsada vurgun yapan en guclu adamlardan biridir.bu magdiriyet spk nun umurunda bile degildir.bu kurumun kucuk yatirimciyle hicbir alakasi yoktur. Bu adami tokatlayacak tek kisi cumhurbaskanidir.
    5 yıldır yatırımcının çilesinin resmidir bu.

Ne demiş Mevlana Hz ;

Bozuk olunca maya
    Ne ar tanır , Ne de Haya...!

2. Patron hakkında araştırma yapmadığım için biraz iyimserdim, arkadaşların uyarısıyla biraz derine inince gerçekten de senelerce milleti bezdirmiş, soymuş, bitirmiş, tarumar etmiş resmen. Millet bedelli yapmış, hisseleri tavan oluyor, bu namısız endeksdeki bunca ralliye rağmen tek kademe almadı, kasten ızdırap.
    Bundan sonra "hisse alma, patron al" demek daha doğru olur.
    Ben bir daha bu şirketin bırakın hissesine, reklamlarına bile bakmayacağım.
    Kazanç olmayacağına göre, ben herkese bol sabırlar dilerim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Bu durumda bize söz düşmez söz üstadın:

https://www.youtube.com/watch?v=oAQ6_stWfm4
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

4. Birimiz cumhurbaskanini bir yerde gorse, kulagina egilip ,bu sinpas vatandasi soydu sogana cevirdi lutfen bir emir telakki edin arastirilsin dese, bakin size yemin ediyoeum bu hisse ucar. Hersey ama heeseyin sebebi bu adamdir. Yatieim sirketleri cok iyi tanidiklari icin bu adami birakmislar takibi. bU kagidin burada olmasinin tek sebebi bu adamdir. Yatirim tavsiyesi degildir sahsi dusuncemdir.

5. Şöyle bir haber var da:

12.12.2017 tarihinde Sinpaş GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,77 TL fiyatla 11.744.433 adet satış işlemi Seranit Granit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından gerçekleştirilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/645309

Kime satmış vs.. bilgi yok, konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

6. Açıklama net değil.nerede sattın toptan satış pazarında mı ,yoksa piyasa dışından mı.
    Kime sattın belli değil..

7.  Alıntı Originally Posted by goldmen Yazıyı Oku
    Açıklama net değil.nerede sattın toptan satış pazarında mı ,yoksa piyasa dışından mı.
    Kime sattın belli değil..
    ş.rref.s.zler o kadar yusuf yusuf olmuş ki uyduruk satış haberini kimin aldığını bile vermeden vermişler. Şabanlar...
    La satmıyom la, yok sana kuruşlu fiyattan hisse anlamıyon mu mankafa....
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

8. Birisi %1,96 payımı sattım diyor da, piyasada o kadar hacim yok (Toptan a bakmadım). Hatırladığım %1 üzerindeki alımlarda da birilerinin "ben aldım" diye açıklama göndermesi, e o da yok?

Sayfa 394/784 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •