Sayfa 394/950 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Endekse dolar bazlı bakınca pahalı duruyor fakat pahalı olan endeks değil düşük olan dolar. Hisselere tek tek bakınca bankalar dahil (kamu ve 1-2 küçük özel hariç) ucuz veya makul rasyolarda. Dolar baskılanmamış olsa şu an 22-25 arası bir yerde olurdu. Şu an 2021 yazındaki 8'li rakamlardan dahi reel olarak ucuz durumda dolar. Dolar bu seviyede olsaydı endeks 180 cent değil 130-145 cent arası olacaktı.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Endekse dolar bazlı bakınca pahalı duruyor fakat pahalı olan endeks değil düşük olan dolar. Hisselere tek tek bakınca bankalar dahil (kamu ve 1-2 küçük özel hariç) ucuz veya makul rasyolarda. Dolar baskılanmamış olsa şu an 22-25 arası bir yerde olurdu. Şu an 2021 yazındaki 8'li rakamlardan dahi reel olarak ucuz durumda dolar. Dolar bu seviyede olsaydı endeks 180 cent değil 130-145 cent arası olacaktı.
    Dogru fakat ihracatcilar 22-25 ten satmiyor mallari 18 den satiyor. E tl girdilerin maliyetleri de Ufeye gore artiyor. Bir yandan daralma var. Hem adetler dusecek hem marjlar. Bilemiyorum…

3. Bence İş yatırım arbitraj işine girmiş, hisselerde short olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tepede cizigi yedi dayu.

Memedabi işareti koydu gitdi.

Gecilene kadar tepe tepedir.

Dibi de işaretlenmiş gibi oldu.

Arada ekmeğimize bakarız. Bgun 1000 kontrat cevirmisim. Akşama poz yok. Al ver nereden yazarsan yaz saçma sapan tam benim piyasa bir süre böyle gider bence.

Yani unutmayın.

Pavyonda dün hadise vardı hesabı kitlediler.

Ben ertesi öğlen gelir pavyon yemeğini ucuza yerim dayu benim de olayım bu
    Cagri hocam dibi bulduk mu diyorsun gecis gapiyle ?

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Cagri hocam dibi bulduk mu diyorsun gecis gapiyle ?
    Yani grafa bakınca, daha düşmesi lazımdı. Düşmüyorsa, orayı da kapattı ise, öyle gibi, altına inerse değilmiş deriz ne olacak :D

6. Takas Raporu

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Takas Raporu

Milyon üstü üç beş kişi burada birbirimizi gondiklemeye çalışıyoruz muhtemelen

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Milyon üstü üç beş kişi burada birbirimizi gondiklemeye çalışıyoruz muhtemelen
    Oyuncular ve arbitrajcılar SKBNK, TSKB ve ISGYO'da kilitlenince hacim düştü. Esas paralı adamlar onlar.

Bu arada GUBRF 'de çok fazla pozisyon var. Hikayesi nedir bilmiyorum.

Sayfa 394/950 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •