Bakalım bugün ayın 15i kim yapmış acaba yönetim kurulunu bu ay?Piyango vurur mu ki?
Bakalım bugün ayın 15i kim yapmış acaba yönetim kurulunu bu ay?Piyango vurur mu ki?
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
psikoloji diye bir şey bırakmadınız insanda,hırsız herifler,allah belanızı versin
Fransız patrona yazılan fitil mektubu da foss çıktı. Halay başı yok oldu, roket infilak etti.. Eee demiştim bu patron çok acımasız, iflah keser, sürüm sürüm süründürür, öyle şantaj, montaj buna sökmez; varsa umudunuzu kestiğiniz acelesi olmayan paranız alıp patronun keyfi olana dek beklerseniz ve kallavi bir bedelsiz patlatırsa kazanırız, yoksa bu karlarla bu yapı ile olacağımız bu kadar.. Burada kimseye gaz verip sebep olmayın yazıktır günahtır vebali vardır dedim diye saldırıp, varsa teknik indikatörün koy, yoksa yazma diyen gazcı tayfa gördünüz mü nasıl koydu indikatörü elin Fransız’ı hepimize ????
Adsız hocam sesin çıkmıyor
Konyacılar keyifler nasıl?
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın Eymen Filozof hocama yazacaktım. Keyifler yerinde mi deyince onun için yazmıştım. sizin yazıyı alıntı yapmışım kusura bakmayın.
Yer İmleri