Enflasyon etkisini artik su sermayeye ekleyin milleti canindan bezdirdiniz Egeen ile birlikte!Mayistan beri ne oldu da bu kadar dustunuz?
Enflasyon etkisini artik su sermayeye ekleyin milleti canindan bezdirdiniz Egeen ile birlikte!Mayistan beri ne oldu da bu kadar dustunuz?
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
ser verip sır vermiyor..
ama bir hazırlık var gibi..
haftalık ve aylık kapanışlarda virajı iyi yerde dönerse..
oluşan global konjonktürel düzlükte bilinen kalitesiyle ses getirecek işlere imza atabilir.. :P
takip..
https://x.com/ahmettkuralls/status/1...195554077?s=46
Bir İngiliz Konya’ya gelsin![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yok mu höstad teknik traktörlerin bir durum tespiti. Gerçi hepsini küstürdük ve engin bilgilerinden mahrum kalıp zarar ettik.. Mösyö patrondan cevap da gelmedi ki, iflah kesecüdük emme iflahımızı çok kötü kesti adamlar. Bu kadar kerkinmenin sonu mal mal bekleyen bizler için iyi olur inşallah
Oyak ve dİĞerlerİ rahat birakin konyayi!
Yer İmleri