Sayfa 395/852 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    anlaşıldı arkadaşlar biraz karıştırdım galiba

2.  Alıntı Originally Posted by diagonal Yazıyı Oku
    Sayın elfidaa,

TTK 141. madde yi gerekçesiyle birlikte incelemenizi rica ederim.

http://www.ticaretkanunu.net/ttk-madde-141/

Burada ortaklıktan çıkarmayı kaba tabirle "al paranı git" şeklinde değil, "istersen bedelini vereyim, istersen yeni şirketten hisse vereyim" şeklinde ele almış.

Daha iyi bilenlerin de göz atıp, incelemesini rica ediyorum.
    ben okudum zaten burda 141 madde açıkca yazmış sorun çıkaran yatırımcı böyle bir düzenleme yapılmış ,Kipa yatırımcısı sorun çıkarmıyor birleşmeye !!

141 madde bir nevi borsada kote olmayan şirketler için ayrılma hakkı ile hemen hemen aynı bir uygulama ama

TTk yazan Ünal tekin alp ve ekipi ...Migros görüş aldıgını düşünüyorum prof lardan ama son söz Spk nın..

Aklıma takılan şu o zaman kottan nie çıkarıyor ?

3. eğer kottan çıkabilirse o zaman birleşmede sınır olan 10 da 1 ine razı oluruz buna gerekli mercilerin izin vermemesi gerekir kottayken bazı haklarımız var hiç olmazsa

4.  Alıntı Originally Posted by borsacı1 Yazıyı Oku
    eğer kottan çıkabilirse o zaman birleşmede sınır olan 10 da 1 ine razı oluruz buna gerekli mercilerin izin vermemesi gerekir kottayken bazı haklarımız var hiç olmazsa
    ÖNEMLİ NİTELİKTEKİ İŞLEMLERE İLİŞKİN ORTAK ESASLAR VE AYRILMA HAKKI TEBLİĞİ MADDE-8 İN 6.Bendinde "Gerekçe" den bahsediyor. Gerekçe tatmin edici olmazsa Kurul aksi yönde karar verebilir. İnşallah Tuncay bu işi uzatmaz.

5. Migros un Kipa dan sonra baska yerel marketleri de satın alma durumu var mi. Öngörüsü olan???

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. çerkezköy avm yi de satmış
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

7.  Alıntı Originally Posted by ARDA20076 Yazıyı Oku
    çerkezköy avm yi de satmış
    babalar gibi satıyor ,zorunlu çagrı bilgi formunda 500 milyon tl hedef vardı gayrimenkul satış 154 milyon oldu devamı gelir

8. Yorum (alintidir):
    Kottan çıkarma konusunda spk nin belirttigi gerekce ile mgrs un gosterdigi gerekcelerin birbiri ile ortusmedigi belirtiliyor. SPK ya gitmesi durumunda talebin geri cevrilme ihtimali varmidir??

YTD

https://mobile.twitter.com/moyan_kus...275840/photo/1

Sayfa 395/852 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •