Sayfa 395/401 İlkİlk ... 295345385393394395396397 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Mesela 4 büyük özel banka arasında da garanti bankasının yüksek lakin en yüksek primi yapanda garanti bankası oldu.
    Sizin o yazdığınız her hisse için farklıdır mesela Edip gayri menkul bedava çarpanlardan işlem görüyor keza akfen gyo yada vakıf gyo hepsinin bedavadan işlem görüyor olması prim yapacakları anlamı taşımıyor he uzunda prim yaparlar ne zaman yükseliş trendine girerler bilinmez.Reysaş gyo durumu sektöründe farklı hepsinden daha iyi durumda hem teknik hemde temel kimse pahalı diyemez diğerlerinin bedava olması reysaş gyo nun suçu değil.Sektör ucuz ondan kaynaklı ytd.

Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    güzel takip ettiğim bir hisse lakin pd/dd değeri çok yüksek diğer gyolara göre...
    Neyse görüşünüz önemli hele son çeyrek bilanço açıklansın o zaman bakarız ocak ayının ortasına geldik.

Robotlar düzeltme düşüşe oynuyor neyse sağlık olsun ve alım fırsatı veriyor.Eski zirvesi grafikte 14 civarları yeni zirvesi 17,96 yukarı da eğer yeni zirve yaşarsak 22 civarlarına yükseliş yaşaması mantıklı olandır.Eski zirvesinde 14 civarlarından dip yükseldiyse tabi bunu robotlar bilir şuan ki 16 civarlarında robotlar en kötüyü yaşatır hissede düzeltme devam ediyor büyük resimde sıkıntı yok o da ayrı konu ytd.Şansımız bol vurduğumuz gol olsun diyelim

Düşüş yaşayacağını anlamıştım istesem trade ederdim lakin ucuz hisse gerek yok.
    16 TL dip olacak mı?haftaya cuma seans kapanışı belli olur.ytd.
    Düzeltme düşüş devam ediyor reysaş gyo ytd.
    Borsadaki robotlardan nefret ediyorum kafalarına göre piyasayla oynuyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Düşüş yaşayacağını anlamıştım istesem trade ederdim lakin ucuz hisse gerek yok.
    16 TL dip olacak mı?haftaya cuma seans kapanışı belli olur.ytd.
    Düzeltme düşüş devam ediyor reysaş gyo ytd.
    Borsadaki robotlardan nefret ediyorum kafalarına göre piyasayla oynuyorlar.
    16,5 altında ilave yaparım başka hisselerden kısmen satarak

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    16,5 altında ilave yaparım başka hisselerden kısmen satarak
    Reysaş gyo düşüş düzeltme devam edecek görüntüsü var lakin 16 TL altında günlük kapanışlar almaya başlarsa rallisine ara vermiş olur umarım yanlış düşünüyorumdur tek olumlu gelişme patronun alım yapmış olması ytd.
    Portföyü olanlar için biriktirme fırsatı vermiş olur o da ayrı konu ytd..

Robotlar silkeleme yapıyor şaka gibi.

En azından düşüşün durmuş olması olumlu reysaş gyo ytd.
    Silkeleme yapıcam diye alım fırsatı vermemesi gerekir lakin robotların düşüncesi olmaz böylede bir durum var ytd.

Sayfa 395/401 İlkİlk ... 295345385393394395396397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •