1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Originally Posted by tarkank dayanamadım longları kapadım şorta döndüm...füüll şort...ytd değildir.. dolarada eccüş şort girdim ,haftaya düşüş beklıore....ytd değildir..
Originally Posted by EMEKDAR nesgafeyeçağrı, Bu gün farklı demiştim,ama 1.5305 niye indi annamadım... Kapanışı ustalar yaparmış abey, bi kapanış görelim bakalım.
Originally Posted by tarkank bencede bu yukseliş tuzak 1430 üstü kapamassak yarın yeni bir dip daha görebiliriz. kanımca son dip olabilir... Yarın Cumartesi! Kaç gün oldu saymadım ama 1580-1560 1560-1540 1550-1530 git gel iyi para kazandırdı.
Pazar abd seferi başlıyor. Çarşamba dönülecek. Duyum falan mı var?
Nasıl da oynayıp duruyorlar ....mun çocukları şak 1000 puan al şak 1000 puan ver.. adi köpek bunlar..
Originally Posted by Se_M Nasıl da oynayıp duruyorlar ....mun çocukları şak 1000 puan al şak 1000 puan ver.. adi köpek bunlar.. Oynamadan para kazanılmaz ki! Frekansı yakalamaya bak. Dalgayı yakala. Sörf et.
O gün bugün değilmiş
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by sindoma53 Yonca teknik olarak 9.40 altı saatlik bara başlamamalı devamı 9.20 bandı benim graflarda . 12.30 paylaştım teknik olarak gidişat orayı gösteriyordu. arada topu havaya atıyorlar , istop oynuyorlar badem çocukları, geldiler benim banda
Forum Rules
Yer İmleri