Sayfa 395/499 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    şu harekete 43,79 üzeri kapanış yakışır ancak ema 200 e gelmiş oluruz
    Saçlarını tarar mı taramaz mı bilmiyoruz! Endekste satılanları bir nebze de olsun karşılama görevi vermişler sanki!
    Yoksa fiç raporu sonrası o kadar da değil dememişlerdir kanımca! Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Saçlarını tarar mı taramaz mı bilmiyoruz! Endekste satılanları bir nebze de olsun karşılama görevi vermişler sanki!
    Yoksa fiç raporu sonrası o kadar da değil dememişlerdir kanımca! Ytd
    o hareketin bilinçli ve dökme olduğunu düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    o hareketin bilinçli ve dökme olduğunu düşünüyorum
    Doların yükselişi de cabası oldu! Eldekileri yıl bitmeden lota da çeviriyor olabilirler! Bilanço öncesi! Vardır bir hesapları.
    Fiçin raporundan ziyade olanı biteni zaten kendileri biliyorlar. Raporda geri alım a ayrılan para diye birşey görmedim ama temettü verilmemiş haliyle diye yazdıklarını hatırlıyorum.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bakarsak geçen haftaki kapanış seviyesindeyiz yani arpa boyu yol

Lakin endeks düşerken az da olsa yeşili görmek güzelmiş

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Doların yükselişi de cabası oldu! Eldekileri yıl bitmeden lota da çeviriyor olabilirler! Bilanço öncesi! Vardır bir hesapları.
    Fiçin raporundan ziyade olanı biteni zaten kendileri biliyorlar. Raporda geri alım a ayrılan para diye birşey görmedim ama temettü verilmemiş haliyle diye yazdıklarını hatırlıyorum.. ytd
    Alım şişeden değil iş bankasından direk geliyor

Yani hisseleri dolaşımdan çekiyorlar ikisi farklı şey

Şişe aldıklarını sattı daha önce ama iş bankası direk şirket kartına işliyor

Ben hala bu alımın farklı bir haber veya hikaye kaynaklı olabileceğibi düşünüyorum yada öyle istiyorum

Yabancı ortak olabilir veya garanti bankası gibi malları alıp yatırımlar biterken pastayı komple yemek için kottan çıkma olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Alım şişeden değil iş bankasından direk geliyor

Yani hisseleri dolaşımdan çekiyorlar ikisi farklı şey

Şişe aldıklarını sattı daha önce ama iş bankası direk şirket kartına işliyor

Ben hala bu alımın farklı bir haber veya hikaye kaynaklı olabileceğibi düşünüyorum yada öyle istiyorum

Yabancı ortak olabilir veya garanti bankası gibi malları alıp yatırımlar biterken pastayı komple yemek için kottan çıkma olabilir
    Gecen işbankası satışı var dediydin, oradaki parayı değerlendiriyorlar desene! Dolaşımdan çekmeleri kulağa hoş gelmese de! Benim için dejavu olur! Umarım olmaz. Ytd

7. Calondor Hc günaydın. Bir uyandın pir uyandın gibi olmuştur.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bakarsak geçen haftaki kapanış seviyesindeyiz yani arpa boyu yol

Lakin endeks düşerken az da olsa yeşili görmek güzelmiş
    Evet dediğin doğru ama şu ortamda tavan olmuş gibi bir hava katıyor. Olmasa da! Ortalık duman ağzında sakız, elinde tesbih.. ytd

Sayfa 395/499 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •