Sayfa 396/1027 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kişi başına milli geliri 50.000 doların üstünde olan bir ülkeyi, hemen her türlü dalavere ile 10.000 dolar üstüne çıkaramadığınız bir ülke ile fiyat , ücret vs kıyaslamak abestir.

Önce biraz çalışalım. Beynimizi geliştirip üretelim.

Pastamızı geliştirip, insanımızı eğitip, geliştirip, demokrasimizi çağdaş hale getirelim.

Sonra da sanayide araba doğrultma fiyatlarını karşılaştıralım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Deniz kıyısında ABD li turist ile bilgisayar oyunu oynayıp onu yenmeye benzemiyor bu işler...

3. Fitch Türkiye'de ki 25 bankayı izlemeye almış.

4. Banka kalmamış valla hepsi yakın takipte.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bu dolar olayını 2000 Yılında borsa zirvesine benzetmeye başladım..
    O zamanlar elinde poşet ile para dolu insanlar gelip ben hisse alacağım der para dolu poşedi masaya bırakırdı... Herkez in ağzında borsa vardı...
    Şimdide herkezin ağzında Benjamin... Alan alana altın realize edilip dolar alınır anlarımda 2 cent ten hisse satıp dolar alanlar ve TL yi dolara çevirenler in sonunu merak ediyorum
    Walla onlarda dolar almayanların sonunu merak ediyor olabilirler mi..

Kaldıki geçmişin izleri yüzünden ben herkesin dolar alabildiğini sanmıyorum..genelde alanlarda ancak yüksekten alabildi şu an..

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Temmuz a kadar değil temmuz ikinci yarısı 2,7 cent e hareketin başlangıcı...
    O biraz zor, o tarihlerde FED piyasaya çikin dalıyor olacak..

Eskiden para var huzur vardı..şimdi para yok huzur yok durumuna yelken açıyoruz..millet ikilesem mi derdinde..

Sadece bizde değil ha!!

En son borsa yatırımcısın hali böyle gözüküyordu..halen bekleşmeye devam ediyorlar anlaşılan..bekleşsinler bakalım..

Yok bankalar çok ucuzmuş yok falan şirket bedavaymış, batan şirketleri Türkiyede ( Kardemir) ve dünyada bedavaya verildiğini duymadığımızı sanıp malı bizlere yıkmaya çalışan bloomberg ht benzeri ekonomi kanallarında sahiplerinin sesi ekonomist görüntülü yalaka takımına kanacak çok keriz kalmışmıdır acaba ! Bunlardan en bilineni borsa düştüğünde TİK sayısı artan zat 4.12 den herkese Dolar bozdurup BANKA hissesi aldırdım demişti bankaların bugün geldiği durum ortada ama hala bunlar ekranda boy gösterme cüretini gösterebiliyorlar. Biz ise yıllardır görünen doğruları söyleyip bu DOLARDA yükseliş kaçınılmaz dememize rağmen yeri geliyor forumda dahi küfür yiyebiliyoruz. Atasözümüz var, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış o halde böyle ülkeye bu olan biten az bile herkes layık olduğu sürünmeyi yaşayarak görecektir.

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Walla onlarda dolar almayanların sonunu merak ediyor olabilirler mi..

Kaldıki geçmişin izleri yüzünden ben herkesin dolar alabildiğini sanmıyorum..genelde alanlarda ancak yüksekten alabildi şu an..

O biraz zor, o tarihlerde FED piyasaya çikin dalıyor olacak..

Eskiden para var huzur vardı..şimdi para yok huzur yok durumuna yelken açıyoruz..millet ikilesem mi derdinde..

Sadece bizde değil ha!!
    Sanayici yada döviz ile ticareti olanlara, döviz açığı olanlara lafım yok... Diğer piyasa zaten kaldıraçlı hedge ediyor.. Bu volatiletenin sebebide bu.. 3,5/4,00 aralığından long pozisyonların hala öylemi olduğunu düşünüyorsun.. Bi Türkiye'den 2 deri çıkar ama ikincisi usd olmayacaktır..
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 396/1027 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •