Sayfa 396/1012 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ari hesap stopaji yükseltmiss.. her gun 2tl keserlerdi... dün den itibaren 6tl kesiyolarrr..parama göree

2. 24den aldigim faiz otomatikmen 21-22ye düstuu

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Özel okul ve dershane işi hikaye. Ben ilkokulda bizzat çocukla her akşam oturarak interaktif ders yaptım. Seferihisar ( izmir ilçesi ) da yerli bir öğretmen buldum ve onun sınıfına verdim. Günün yarısını yerel kültürü öğrenerek , oynayarak geçirdiler. günde sadece net 2 ders yaptılar. İzmir de 4 koleji burslu kazandı. 3 tanesi tarikatla ilişikli olduğundan kalanı da eve uzak olduğundan vermedim. İzmir milli eğitimle görüşerek son 3 yılda en başarılı devlet ortaokullarını öğrendim çiğli dekine evi taşıdım. Eğitim ve oyun birlikte izmir Fen lisesini kazandı. Adı büyük ama içi boş olduğunu gördüğüm lisede , yine gündüz kendim internet üzerinden ders notları hazırlayarak akşamları 2 etüt yaptırdım çocuğa. Sonuç bu yıl Üniversite yerleştirme de ilk 310 oldu. Şimdi lise isimlerini asmış övünüyor.
    Özel okul, dershaneye vereceğim parayı çocuğun geleceği için biriktirdim ve şu anda kendi hesabında 280 bin lirası oldu. Bu örneği kendi yakınlarımda da uyguladım. yeğenim geçen yıl 250. olarak cerrahpaşaya gitmişti. Tamamen devlet okullu.
    +++++++++

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    -Petrol -crude oil yani siyah altın :50 dolarlarda kalır
    -Ankara -İstanbul seçimleri :Akp alır ise
    -Abd Halkbanka ceza kesmeyip Atillayı gönderirse
    -Fed 2019 da 1 veya 2 tane faiz belki artırım der ise

Dolar :4 lira
    Mevduat faizleri :13 den aşağı olur

Hesabınızı yaparken bu ihtimalleride hesaplamak lazım sanki .
    dünyada yeniden parasal genişleme olacaksa dediğiniz senaryo gerçekleşebilir fed hala sıkı duruyor bilanço daraltmaya devam ediyor pek çok gelişmekte olan ülke merkez bankaları faiz artırıyor fed in biraz duracağım demesi sadece yeni büyük kur şoklarını durdurur ve bizdeki faizlerin daha da yukarı gitmesine engel olur gürül gürül sıcak para akması lazım dediğinizin olması için

Ucuz bir sey size pahaliya gelir.alman atasozu.
    Eski evde oturulmaz.sagliksizdir.hasta olursunuz.
    Hayat standardiniz yuksek olmali.
    Eğitim işi ise zor konu.
    Kalabalik siniflarda egitim olmaz.ayrica ogretilen konular dedemden kalma.degismesi gerekir.yazilim .robotik.gibi...para kazandiracak seyler öğretilmeli.

6. Fed ve Ecb piyasadan parayı çekmek zorundalar. Şartlar uygun olur olmaz, mecburlar. Yoksa parasal sistem yıkılır. O paralara tekrar değer kazandırmak zorundalar. An gelir ne yapsalar enflasyonu durdurmazlar; para dediklerine güven olmaz.

7. uzun zamandır güncel güzel yorumlar okumuyordum burada . bir yorum la da ben destek atayım .
    FED faiz artışını kaçta tutar bilinmez ama piyasadan çektiği likitide ile sıkılaştırmayı ,faiz artışı kadar sağlamasa da yapıyor.
    ayrıca dolar kendi iç dinamikleri ile değer kazanmasa da diğer para birimlerinin dolara karşı zayıflığı, doları yine cazip kılacaktır.
    bir durgunluk olacaksa bu Amerika dışındaki ülkelerde daha fazla hissedilecek. ben bundan sonra trumpın kalan 2 yıllık zamanda nasıl aksiyon alacağına odaklanacağım.
    temsilciler meclisindeki dengeyi kaybetmesi ile acaba ılımlı bir politikamı izlemek zorunda kalacak yada giderken tüm dengeleri alt üst mü edecek. FED şu anda trumpın oyun planına uyuyor gibi.
    dün akşamki ÇİN ile ABD görüşmelerde 1 ocaktan sonra vergilerin %10 an %25 e arttırması konusu 90 gün boyunca ertelenmiş.

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    -Petrol -crude oil yani siyah altın :50 dolarlarda kalır
    -Ankara -İstanbul seçimleri :Akp alır ise
    -Abd Halkbanka ceza kesmeyip Atillayı gönderirse
    -Fed 2019 da 1 veya 2 tane faiz belki artırım der ise

Dolar :4 lira
    Mevduat faizleri :13 den aşağı olur

Hesabınızı yaparken bu ihtimalleride hesaplamak lazım sanki .
    Yani o kadar issizlik,ekonomik cokus,konkordatolar,israf,trilyonluk devlet butcesi degil; tamamen dis mihraklar dolari artirdi ?

Sayfa 396/1012 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •