'Evraklar depremde yok oldu' denildi, 130 milyon TL'si banka hesabında yok
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde devlet bankasına yatırdığı 130 milyon TL parasını hesabında göremeyen ve hiçbir şekilde geri alamayan depremzede kadın, evraklar depremde yok oldu denilen bankadan yılların birikimini geri alabilmek için mücadele veriyor.
Devlet bankası tarafından dolandırılacağının aklından ucundan geçmediğini ifade eden ve çeşitli dönemlerde paraya ihtiyacı olduğunda banka personeli tarafından hesabına para gönderildiğini söyleyen Manavcı, "Bunu yapan bir devlet bankası, benin aklımın ucuna gelmezdi. Güvendim, bütün birikimimi bankaya koydum ama banka müdürüyle, banka personeli benim paramı yediler. Tek korktuğum şey; bu şahısların yurt dışına kaçmaları, benim paramın kaybolması. Ben evraklarımı istediğimde; evrakların depremde kaybolduğunu ve kameraların depremde kırıldığını söylediler. Beni bu süreçte hep oyaladılar. Benim param yok dediğimde, sen parayı dert etme dediler. Memur eşimin hesabına para gönderiyordu, 28 bin TL para gönderdi" şeklinde konuştu.
"Ben paramı bu bankaya yatırdım, banka yıkıldı dendi ama bankanın yıkılan yeri yok"
Parasını hesabında göremediği ve bankadan dönüş alamadığı için zor günler geçirdiğini söyleyen Manavcı, "Şuan 30 yıllık birikimimiz gitti.
Kaynak : İhlas Haber Ajansı
30 yılda 130 milyon luk servet edinecek nasıl bir işle uğraşıyormuş merak ettim.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yerel seçim için adres değişikliğinde son gün 1 Ekim
Mahalli İdareler Genel Seçimi için adres değişikliği yapmak isteyenlerin 1 Ekim'e kadar başvurmaları gerekiyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Şerro 5 Ekime kadar çok yükselmese keşke.
DDKKM’den güzel ekmek yiyeceğim umarım.
Doları kim kızdırdı böyle MB. yıl sonu için tahmini 30 tl. diyordu yavaş yavaş kendi söyledikleri yere mi gelsin istiyorlar.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Anayasa Mahkemesi (AYM), Ek MTV'nin iptaline ilişkin başvuruyu oy birliğiyle reddetti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri