Sayfa 397/1001 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

bir halt olacağı yok.

2. [emoji3]
    Benzin dogalgaz Mercedes iPhone vs vs kullanmiyorsaniz tabiki..dolarla euroile işimiz yok.

SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aşağıda ülke kredi notundan sonraki maviyle gösterilen yüzdeler ülkelerin 10 yıllık bonoları..tablo büyük olduğundan hepsini alamadım, özür..

Ancak biraz daha gayret edersek önce Kenya'yı, sonra Uganda ve Nijeryayı, sonrada Mısır ve..

Bu arada Derviş'in 2001 krizi sırasında bir ara söyledikleri aklıma geldi..Uganda'dan felan iyiyiz demişti..hakkaten adam doğru söylüyormuş ya..

4. geçen gece hurriyet'in new yorktaki muhabiri çok ilginç bir bilgi verdi

FBI 2015 yılında kendi dinleme yapmış ve bulgular 12-25 aralık tapelerini destekliyormuş

yanı demek istenen, hırsızlık o kadar büyük ki muhabbeti yıllarca devam etmiş

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kızılay'da bir seyyar satıcıya aynı sözleri söyledim. Olmaz öyle şey dedi. Olur mu dedim hükumetteki insanlar böyle söylüyor onlar yalancı mı dedim. Adamın rengi attı yok abi falan filan sonra durumu izah etti bende dinleyi verdim. Adam kendisi üretiyormuş yok abi olur mu dedi çoğu mal ithal. 375 bin lira kur zararım var dedi. 300 bin liralık evi 175 bine anca sattım dedi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Fazla delinmiş belli!

Petrol, doğal gaz hadi bilinen şeyler.

Şu an bulunduğum odaya bakıyorum, mobilyalar hariç herşey gavur malı yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. İthal mal (araba, beyaz eşya, cep telefonu, TV, klimai kombi vs vs) kullanıp servis zamanı geldiği zaman yedek parça maliyetini görünce "yandım anam" diyenlerin sayısı toplumun çoğunluğunu oluşturana kadar kurun yükselmesi iyidir.

AVM ler ağzına kadar ithal mal satıyor. Külçe ALTIN ve GÜMÜŞ ithalatı hariç, cari açık sıfırlanana kadar kurun yükselmesi lazım.

Toplumun yüzde% kaçı yandım anam diyor?

elinizdeki iPHone lar Samsung lar Mitsubishi ler Toshiba lar VW ler BMW ler Mercedes ler vs vs bozulduğunda hörç diye köküne kadar girmeli tamir maliyeti!

toplum olarak ne üretiyorsun da bu kadar ithal lüks mal kullanıyorsun?

Hiç dolarım yok (ALTIN ve GÜMÜŞ var ağırlıklı olarak) ama kurun yükselmesine gerçekten seviniyorum. Keşke biraz daha yükselse. Bir kere öleceksin. Tam öleceksin. Sonra küllerinden doğacaksın! adam gibi üreteceksin. Makine sesi olacak her yer!

8. H4 te flama diyorlar katılıyor musunuz?

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 397/1001 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •