Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
merak ettigim icin soruyorum. Adam hangi tahminlerinde yanildi. ?
Cunku Ben adami 4-5 yildan beri takip ederim.
Dunya servetinin %70 ni ele gecirmis %1 lik elitin artik para kaybetme yada kazanma dertleri yok ... 200 yil calismadan yasalar servetleri bitmez.
Ayrica bu elitin en cok servet ele gecirdigi donemler ekonomik kriz ve kaos donemleridir.
Arkadaşlar biliyorsunuz sıtma ilacının korona tedavisinde kullanıldığını duymuşssunuzdur okumuşsunuzdur.Bu konuda internette araştırma yaptım ilaç 1955 yılında amerikada bulunmuş ve sıtma tedavisinde kullanılıyormuşİşte bu ilaç ismi Plaquenil 200 Mg 30 Film bizim Türkiyede satılıyormu eczanelerde bulunuyormu bilmiyorum ama İstanbul eczacılar odası şöyle bir yazı yayınlamış
Değerli Meslektaşlarımız;
Sağlık Bakanlığından iletiliyen bilgiye göre, Plaquenil 200 Mg 30 Film Tablet'in uygun endikasyonda, bir aylık tedavi dozunda raporlu hastalar için, reçeteleri ve raporları Reçetem Sistemine (recetem.enabiz.gov.tr) kaydedilmesi koşulu ile hastalara verilmesi gerekmektedir. Reçete kayıt işleminden sonra ilgili ilacın ecza depolarından temini mümkündür. Ayrıca şu anda ilgili ilacın eczanelerden toplatılması gibi bir uygulama yapılmamaktadır. Önemle bilgilerinize sunarız.
Uygulanışı şöyleymiş arakadaşla tablet galiba ya 200 mg hastaya günde kuvvetli bir antiyotikle birlikte 3 defa veriliyormuş yani günde 600 mg alıyorsunuz.Altını çizmek içim söylüyorum antibiyotikle beraber kullanılıyormuş deneye katılan hastalardan 6. günde temiz çıkanların sayısı % 70 oluyormuş kabaca diyelim 1 hafta penisilin ayarında antibiyotikle kullanıyorsunuz % 70 hastalığı atlatma şansınız var.İnşallah hiç birimiz bu duruma düşmesin ama yakalanırsanız doktorunuzdan bu ilacı kullandırmasını isteyebilirsiniz.İlacın ismini bir yere not edin unutmayın antibiyotikle birlikte kullanılacak günde 600 mg yani üç tablet yazdıklarımla ilgili linki atıyorum.İngilizce olduğu için kendimce çevirmeye çalıştım.İngilizce bilen arkadaşlar da bakabilirler.
https://nypost.com/2020/03/19/old-ma...navirus-study/
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Ya bu apo ve Ergün
İkisi de aynı
Ota Rothschild moka rockefeler
Baygın herifler
Yeryüzünde birileri bir takım tezgahlar kuruyorsa bunu devletler kurar ve ilk elden de o devletlerin istihbarat servisleri uygular
Yani bu iki zengin adam ne kadar zengin olursa olsun , Amerikan İngiliz Alman Rus devletlerinin aklı ve istihbarat servisleri yanında osuruk kalir , ancak aparatı olabilirler
Ha dünyada bu tarz mit olmuş inanışlar en çok istihbarat servislerinin işine geliyordur
Ohhhh mis gibi , biz herhalti karıştırıyoruz kerizler herşeyi bu iki lavuktan biliyor
Aman aman ne güzel hiç dokunma devam etsinler diye düşünüyorlardır.![]()
önce herkese sokaga çıkma yasagı getireceksin.
sonra eskiden nufus sayımında her eve bir memurun gelebildigi gibi, her eve saglık görevlisi gelip korona testi yapacak. 1 kişide bile varsa o aileden kimse 2 hafta bir dahaki teste kadar çıkmayacak. + çıkanların acil olanlarını karantina hastanesine götireceksin..korona olmayanlar zorunlu durumlar için çıkabilecek. (eczane hastane alışveriş vs) bu kişilere kimlik gibi bir belge verilecek 2 hafta geçerli..evde herkes koronalıysa görevliler seçim yardımlarındaki gibi eve erzak getirecek kutuyla..
her sokagın başına 1 bekçi yada polis vs dikeceksin çikanı gördü mü kontrol edecek. kaçanı indirecek.
1 ay bunlar uygulanırsa sıfıra yakın düşer yeni vaka.
yine hayal gibi geliyor bunlar ama teoride mümkün.
Arkadaşlar biliyorsunuz sıtma ilacının korona tedavisinde kullanıldığını duymuşssunuzdur okumuşsunuzdur.Bu konuda internette araştırma yaptım ilaç 1955 yılında amerikada bulunmuş ve sıtma tedavisinde kullanılıyormuşİşte bu ilaç ismi Plaquenil 200 Mg 30 Film bizim Türkiyede satılıyormu eczanelerde bulunuyormu bilmiyorum ama İstanbul eczacılar odası şöyle bir yazı yayınlamış
Değerli Meslektaşlarımız;
Sağlık Bakanlığından iletiliyen bilgiye göre, Plaquenil 200 Mg 30 Film Tablet'in uygun endikasyonda, bir aylık tedavi dozunda raporlu hastalar için, reçeteleri ve raporları Reçetem Sistemine (recetem.enabiz.gov.tr) kaydedilmesi koşulu ile hastalara verilmesi gerekmektedir. Reçete kayıt işleminden sonra ilgili ilacın ecza depolarından temini mümkündür. Ayrıca şu anda ilgili ilacın eczanelerden toplatılması gibi bir uygulama yapılmamaktadır. Önemle bilgilerinize sunarız.
Uygulanışı şöyleymiş arakadaşla tablet galiba ya 200 mg hastaya günde kuvvetli bir antiyotikle birlikte 3 defa veriliyormuş yani günde 600 mg alıyorsunuz.Altını çizmek içim söylüyorum antibiyotikle beraber kullanılıyormuş deneye katılan hastalardan 6. günde temiz çıkanların sayısı % 70 oluyormuş kabaca diyelim 1 hafta penisilin ayarında antibiyotikle kullanıyorsunuz % 70 hastalığı atlatma şansınız var.İnşallah hiç birimiz bu duruma düşmesin ama yakalanırsanız doktorunuzdan bu ilacı kullandırmasını isteyebilirsiniz.İlacın ismini bir yere not edin unutmayın antibiyotikle birlikte kullanılacak günde 600 mg yani üç tablet yazdıklarımla ilgili linki atıyorum.İngilizce olduğu için kendimce çevirmeye çalıştım.İngilizce bilen arkadaşlar da bakabilirler.
https://nypost.com/2020/03/19/old-ma...navirus-study/
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri