Sayfa 399/774 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. İlizyonist nedir siyasetçi nedir. Görmek istediğiniz şeyi gösterir. Yoksa siz hiç kanar mısınız. Bunu da anlamadım demeyin.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Cizre..................
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    ana muhalefet partisi liderinden şok sözler: 15 temmuz kontrollü bir darbedir dedi ?????????

ana muhalefet partisi milletvekilinden şok sözler: 16 nisanda evet bile çıksa heveslenmesinler biz yine samsundan başlarız izmirden denize dökeriz bunları dedi ????????

günlerdir ne diyoruz ? bunların fikri de bu zikri de bu

dün bana kanaatini ispat diye bağırıyordu biri

bak kanaatimin tescilli resmi ispatıdır , işte budur fikriniz budur zikriniz

demek darbe kurguydu ha ? demek kadın erkek çocuk yüzlerce masum sivil şov olsun diye tiyatrodan şehit oldu demek ????

demek milleti 17 nisanda evet dediği için denize dökeceksiniz, şu fikre bak şu zikre bak, şu kanıtlara bak ??

bilmiyorum artık şok içindeyim ? biri genel başkan şehitler darbe hepsi kurgu kontrollü tiyatro diyor ? öbürü milletvekili gazi milleti denize dökecem diyor ??

vay anam vay, ama dur, millet 15 gün sonra cevabını verecek
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6. Biz yine burada olacağız....

Bu memleket bizim...

Gelin ata binmiş ya nasip demiş...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    [B]
    günlerdir ne diyoruz ? bunların fikri de bu zikri de bu

Tasvip etmedim o lafı.. Hatta kınadım...

O da zavallının biri olmalı ki, demagoji yaparak birilerini gaza getireceğini sanmış.... Şiddetle ve Hiddetle ve nefretle KINIYORUM o milletvekilini..

Öbür taraftan...

- 16 nisanla ilgili hadis var diyeni unuttunuz... kınamadınız..

- Evet vaazı veren cami hocasını unuttunuz.. kınamadınız...

- Hayır'cılara azınlıklara (yahudi, hristiyan, ermeni, rum kökenli vatandaşları kastederek) tanıdığımız gibi yaşama hakkı tanıyacağız diyeni unuttunuz... kınamadınız..

- Hayır diyenler teröristlerden yanadır diyeni unuttunuz... kınamadınız.. ??

İki yüzlülük yapıyorsunuz.. Siz de KINAYIN hadi...

8.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Tasvip etmedim o lafı.. Hatta kınadım...

O da zavallının biri olmalı ki, demagoji yaparak birilerini gaza getireceğini sanmış.... Şiddetle ve Hiddetle ve nefretle KINIYORUM o milletvekilini..

Öbür taraftan...

- 16 nisanla ilgili hadis var diyeni unuttunuz... kınamadınız..

- Evet vaazı veren cami hocasını unuttunuz.. kınamadınız...

- Hayır'cılara azınlıklara (yahudi, hristiyan, ermeni, rum kökenli vatandaşları kastederek) tanıdığımız gibi yaşama hakkı tanıyacağız diyeni unuttunuz... kınamadınız..

- Hayır diyenler teröristlerden yanadır diyeni unuttunuz... kınamadınız.. ??

İki yüzlülük yapıyorsunuz.. Siz de KINAYIN hadi...
    Kınamayla olmaz Sen o Vekillle aynı taraftasın bunu hayır a tercih mührünü basarken tekrar düşün

Sayfa 399/774 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •