Sayfa 399/1000 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Ya sizin hesapları patlatarak verecek o pozisyonları ya da size çaktırmadan satacak aşağı yukarı yaparken. Başka şansı yok. Piyasada aylardır aynı oyun dönüyor gidecek parası olsa piyasayı 10 günde yukarı taşırdı bunlar. Kafasına mal yiyeceği yabancı yok. Gitmiyorsa al sat çeviriyor. Ben uyarayım bu trend kırıldı ve çok can yakacak aşağı döndüğünde. Malı alacak yabancı gelince zaten bize kırıntısı kalır merak etmeyin [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    OYUN tarzımı bilmediğiniz için veya ne anlatmak istediğimi anlamadığınızdan dolayı isim babası olduğum dünyayı bana anlatmaya çalışmışsınız.Arka sayfalarda ne yazmışık önce okuyun .
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    OYUN tarzımı bilmediğiniz için veya ne anlatmak istediğimi anlamadığınızdan dolayı isim babası olduğum dünyayı bana anlatmaya çalışmışsınız.Arka sayfalarda ne yazmışık önce okuyun .
    kolay gelsin.
    Yok sizi biliyorum sizden feyz alarak yazdım size yönelik değil [emoji16]

seans sonuna kadar tutacak galiba vijdansız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    23 mayıs sabahı mesajları...(gerçi birileri kayıt ediyoruz dediler..baksınlar...)

YORUM GÜNCELLENMEDİKÇE AYNI KANAATTEYİM..

Global anlamda Haziranın sonuna kadara ralli bekliyorum.Ama sonra 2 ay çok sert düşüş beklerim.HEDEF SP500 DE 3.400

Bizde tüfe bonosu vs. çıkmadıkça 1.48 dolardan yukarı beklerim.Yani global destekli ve dolar bazlı ucuz argumanlı çıkış...Ama olur da tüfe bonosu çıkarsa...dolar 13 tl...ve bıst100; 2.000 civarı beklerim(1.5 dolar)

Şahsen Haziranın sonuna doğru AGRESİF SHORT YAPIP...ağustos vade sonuna kadar tatil yapayım diyorum...

kanımca aps 540 k dan 670 k ya yükselecek...Bu da ana senaryoya hizmet eder..

26 mayıs 2022 itibariyle 3-4 haftalık ve sonrasındaki 2 aylık , özellikle global planım bu...DEDİĞİM ARALIKTA poz.alırım.çaktırmadan-sessizce ...
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Afedersiniz ama boşa kürek çekiyorsunuz.
    Saatlik hareketlere bakmayın halüsinasyon’a kapılmayın bal gibi mal kitliyor adam.

Ya yukarı taşıyıp shortçu patlatarak mal kitleyecek ya da malı size vere vere kitleyecek. Sonuç olarak size hayrı olmayacak.

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Ya sizin hesapları patlatarak verecek o pozisyonları ya da size çaktırmadan satacak aşağı yukarı yaparken. Başka şansı yok. Piyasada aylardır aynı oyun dönüyor gidecek parası olsa piyasayı 10 günde yukarı taşırdı bunlar. Kafasına mal yiyeceği yabancı yok. Gitmiyorsa al sat çeviriyor. Ben uyarayım bu trend kırıldı ve çok can yakacak aşağı döndüğünde. Malı alacak yabancı gelince zaten bize kırıntısı kalır merak etmeyin [emoji16]

26 mayıs mesajıma cevabınız buydu..o zamandan beri halüsinasyon değil ama yaklaşık 200 puan vob yükseldi.

HER GÜN,'' BU GÜN ÖLECEĞİM'' DERSEN BİR GÜN TUTAR...derler...elbette piyasa dönecek ama o zamana kadar longtan faydalanmak ve zirveye yakın short olmak varken....

Yabancı olmadan %60 lık trentler de oldu(2020 nisan-haziran) 2022 mart rallisi...

5. gömün gitsin ayıcıklarım
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Eskiden palamız akşam pazarı ucuzluğu yapardı yeni mal almak için artık ona da tenezzül etmez oldu
    Hamdım Piştim Yandım

7. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Vallahi sevindim eğer spot piyasadan mal aldığını söylüyor isen..
    Önceden konuşmuştuk hatta sen ve abka lanet etmistiniz..
    Verdiğimiz emeğe değmiyor diye .
    Üstad benim pencere de eski konuda paylaşmıştım..
    Ne short olurum ne lonk diye adamlar güzel senaryo kurdular günlük vop grafiği açın dediğimi daha iyi anlarsınız..
    Spot içinde bist100 kapanışı vermiştim.1974 de Ayşe tatile çıkar dedim..
    O gündür bu gündür 2050 bile salamayan BIST 100 de endişe edecek bir durum yok..
    Ancak vadelide oluşan desene günlük bakın 2833 kadar bant hareketi olur 2742 de belirleyici seviye..
    Özetle vadeli spotta. Daha güçlü bu günü taşıyan tahtalara bakınız..o salarsa vadeli de salar..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Endekis short deneyene kadar kademeli hisse short daha mantıklı imiş [emoji6]

Sayfa 399/1000 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •