Sayfa 4/898 İlkİlk ... 234561454104504 ... SonSon
Arama sonucu : 7203 madde; 25 - 32 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. Sizleri bilmem ama üç yıldır beklediğim yetti. Üstüne kabak tadı verdi. Arsasınında, kartalınıda, imarınında ......ilk fırsatta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    “Zenginlik, mal çokluğu değildir. Asıl zenginlik gönül zenginliğidir.” buyurmuştur. (Müslim, 1741)

Alıntı Originally Posted by mete013 Yazıyı Oku

Sizleri bilmem ama üç yıldır beklediğim yetti. Üstüne kabak tadı verdi. Arsasınında, kartalınıda, imarınında ......ilk fırsatta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tarkan ve eczacıbaşı bekliyorsa biz de bekleriz..3 yıl neki dededen arsa kalıyor bazen insanlara. Olmadı bizim torunlara kalır tarlamız..

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Belediyeyi aradım bizim planı başkan imzalamış 23 ünde askıya çıkacak dendi. Yeni başlığın ilk güzel haberi (5000 lik ) ...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Hadi inşallah, bu hafta olması yönünde beklentim vardı, Şubatta Kartal gündeme alır mı, Soğanlık askıda iken gündeme girmişti sanki
     Alıntı Originally Posted by metalurjist Yazıyı Oku
    Belediyeyi aradım bizim planı başkan imzalamış 23 ünde askıya çıkacak dendi. Yeni başlığın ilk güzel haberi (5000 lik ) ...

5.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Hadi inşallah, bu hafta olması yönünde beklentim vardı, Şubatta Kartal gündeme alır mı, Soğanlık askıda iken gündeme girmişti sanki
    Şimdi onları da aradım. Gündem şuan belli değil ama geçenlerde yazmıştım ,1000 lik hazır başkana sunum yapılacak o yüzden bekletiliyor diye. Kartal belediye başkanına sunum yapılmış . Bence Şubat gündeminde yer alırız.

6.  Alıntı Originally Posted by metalurjist Yazıyı Oku
    Belediyeyi aradım bizim planı başkan imzalamış 23 ünde askıya çıkacak dendi. Yeni başlığın ilk güzel haberi (5000 lik ) ...

BU hissenin uğurlu günü perşembe ve ayın 23 ü de yine perşembeye denk geliyor. İnşallah bir aksilik çıkmazda telefonda dedikleri gibi 5000 lik yarın askıya çıkar

7.  Alıntı Originally Posted by metalurjist Yazıyı Oku
    BU hissenin uğurlu günü perşembe ve ayın 23 ü de yine perşembeye denk geliyor. İnşallah bir aksilik çıkmazda telefonda dedikleri gibi 5000 lik yarın askıya çıkar
    sayin metalurjist emekleriniz icin tesekkurler. gercekten guncel ve gercek bilgiler paylasiyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by kartalseverler Yazıyı Oku
    sayin metalurjist emekleriniz icin tesekkurler. gercekten guncel ve gercek bilgiler paylasiyorsunuz.
    Rica ederim. Uzun senelerden beri buradayız , bu kadar uzun seneler bekleyen kişilere faydam dokunsun diye elimden geldiğince çaba sarf ediyorum ve faydamin dokunduğu sizlerden bu şekilde duymak , bilmek bana mutluluk veriyor.

Sayfa 4/898 İlkİlk ... 234561454104504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •