Sayfa 40/711 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 313 - 320 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku

satıldı Aralık ayında. Konsolidede zarar beklediğimi söylemiştim zaten.
    hocam bir daha bakicam ama yatirim amacli gayrimenkul.gorunuyordu.

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2. ok 2015 rakami.imis benim gordugum

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

3.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    bilanco gelmis...arsa satilmamis gorunuyor..hangi tarihte satilmisti?

6. DÖNEM İÇİNDEKİ ÖNEMLİ GELİŞMELER

Taşınmaz Satışı:

Yönetim Kurulumuz 18.11.2016 tarihinde almış olduğu karar ile Şirket mülkiyetindeki Kocaeli İli Gebze İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde 3042B pafta, 1867 Ada 10-11 parseller ve üzerinde yer alan taşınmazların ihale yoluyla satılmasına karar vermiştir.
    ADI SOYADI GÖREVİ
    BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLUP OLMADIĞI Halil Cem KARAKAŞ Yönetim Kurulu Başkanı (İcracı) Bağımsız Üye Değil Hüseyin Avni METİNKALE Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bağımsız Üye Değil Mustafa AYDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Bağımsız Üye Değil Talat İÇÖZ Yönetim Kurulu Üyesi Bağımsız Üye M. Aydın MÜDERRİSOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi Bağımsız Üye
    ADI SOYADI GÖREVİ Levent SİPAHİ Genel Müdür Türhan ARLİ Mali İşler Direktörü Aykut AŞIK Üretim Direktörü Başak ARSLAN BİLGİLİ Satış ve Pazarlama Direktörü
    5

Bu karara istinaden taşınmazın satışına yönelik “İhale ve Satış Şartnamesi†hazırlanmış ve ilan edilmek suretiyle kamuya duyurulmuştur.

İhale 29.11.2016 günü yapılmış olup, Sun Doğal Gıda Ambalaj Sanayi A.Ş. ’ye taşınmazın satışı 93.081.000 TL olarak belirlenmiş ve taşınmaz satışı 30.12.2016 tarihi itibariyle gerçekleşmiştir.

4. Bedelli Sermaye Artırımı:

08.09.2016 tarihinde Yönetim Kurulumuz tarafından Makina Takım Endüstrisi A.Ş.’nin 200.000.000- TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 100.000.000- TL olan çıkarılmış sermayesinin %100 oranında, tamamı nakit karşılığı olmak üzere 200.000.000- TL’ye çıkarılması işlemleri kapsamında; hakim ortak olan Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, bedelli sermaye artırımı sebebiyle ortaya çıkacak nakit sermaye koyma borcunun 68.000.000 TL’lik kısmı Şirketten olan nakdi alacağından mahsup edilmesine kalan tutarın nakden ödenmesine ilişkin karar alındı.

Alınan Karar doğrultusunda hazırlanan İzahnamenin onaylanmasına yönelik SPK’ya yapılan başvuru 11.11.2016 tarihinde onaylandıktan sonra, Rüçhan hakkı kullanım tarihleri 23.11.2016 - 07.12.2016 tarihlerinde 15 (gün) süreyle, daha sonra kullanılmayan payların satışı ise 09.12.2106-12.12.2016 tarihlerinde 2 (gün) süreyle kullandırıldı. Böylece sermaye artışı süreci tamamlanmış oldu.

Sermaye artırımından sağlanan 32.000.000-(Otuzikimilyon) TL’lik fon; esas faaliyetler için gerekli işletme sermayesi ihtiyacının bir bölümünün giderilmesi ile üretim faaliyetini artırıcı yatırım harcamalarının finansmanında ve uzun vadeli kredi yükümlülüklerinin döneme denk düşen faizi ile tahmini halka arz maliyetinin ödemesinde kullanılacaktır.

Şirket sermayesinin 100.000.000 TL’den 200.000.000 TL’ye çıkarılmasına ilişkin 27.12.2016 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan Esas Sözleşme Değişikliğine yönelik başvuru 29.12.2016 tarihinde onaylanmış ve sermayenin 200.000.000 TL yeni şekli Ticaret Sicil Memurluğunca 26.01.2017 tarihinde tescil edilmiştir.

5. yükümlülüklerini çok rahat kapatması lazım

6. Sayın İbiloğlu maktk yarın nasıl tepki verir bu bilançoya acaba beklentiler dahilindemi teşekkür ederim

7. aşağı verir, kullanmak isteyeceklerdir bu zarar açıklamasını

Sayfa 40/711 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •