Sayfa 40/53 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 313 - 320 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Kim okuyosa bana da okusun abi...Babasına rahmet...

Netanyahu told the Greek & Cypriot ministers that after the reconciliation deal his aides used to speak to Erdogan's closest adviser Ibrahim Kalin every two weeks about the situation in Syria. "But today we don't even have intelligence exchanges with Turkey about Syria," he said
    Bu önemli ama...Yalan söylüyor...El mecbur TR'den geçecek o hat ve Rusya'nın bizimle barışmasının arkasındaki en önemli sebep de bu ve geçenlerde haritasını astığım ve Kaliningrad benzetmesi yaptığım bölge konusunda verilen güvenceler...Bu coğrafyada gaz Rusya'dan, petrol ABD'den sorulur...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2. Netanyahu said: "Erdogan is rash and unexpected. I am pessimistic. It is an oxymoron that a NATO member like Turkey buys S-400 missiles from Russia.… I am also concerned about Turkey buying F-35 jets from the U.S."

Artık böyle...Fransa seçimleri öncesi milyon kere yazdım buraya, bu konjonktüre en uygun kişi Le Pen diye...Seçtiremedik ama...Macron'un karısı baskın çıktı abi...Ha, bir de Merkel gitmeli dedim uzun süre...Şimdi bambaşka bir dünyadaydık dediklerimi yapaydı bu pala...Bin pişman emme görüyonuz...Eee büyük sözü dinleyecen ara ara...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

viop ile spot arasında makas +3000 den... +1500....e indi...

-1500 olmaz mı....?.. bea...!
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

4. Yok abi bu haci yetkisiz degil.

Bak adamcagizi yok ettiler. Bunnardan her turlu melanet beklenir. Organize bunlar. Happy'yi de bunlar yok etti.

Bu Suudi gazataci isinde de bunlarin parmagi vardir.

Abi bu baslikta hicbir linke tiklamayin. Bana kucuk yasta Afrikali giz cocuklarinin, facebookdan arkadaslik teklifleri gelip duru. Onu da bunlar yapiyodur kesin.

Ulls haci yetkisiz bir ses ver ulla,

Bu ne bicim forum laaa? Bu forumun sahabi kim? Gelsin baken karsima?
    @erefefik

aywaaaa... iddiaların vahim.... korktum. ben da...bea..!

gerci culya lutor happy aramızda diye dusunuyon.

.
    twittir cikcikleyeli beri bu forumlara giriş azalıyor. burada yazdığını mod. değilsen silemiyorsun. twitirda öyle mi? bugün mangalda kül bırakma.yaz da yaz. çete arkadaşların gougoyculuk yapsın. hisse pazarla. yarın istediğin yazıları sil sayfandan.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

6. aywaaaa... iddiaların vahim.... korktum. ben da...bea..!gerci culya lutor happy aramızda diye dusunuyon.
    Happy sen misin ulla? Sayet sen sensen iddialar nasil vahim oluyor?

Abi sinci bir vatendeş bir baska vatendeşin hesabindan mesaj yazmis. Bunu kanitliyabiliyorun.

Sinci ise bu iki vatendaştan biri haci yetkisizin hesabindan mesaj yazmis.

Hadise budur.

Bunnarin stratejileri, once iflas ettirmek, sonra hanimindan bosatmak, sonra da kafayi usutturmek, en sonunda ise timarhaneye diktirmak.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Happy sen misin ulla? Sayet sen sensen iddialar nasil vahim oluyor?

Abi sinci bir vatendeş bir baska vatendeşin hesabindan mesaj yazmis. Bunu kanitliyabiliyorun.

Sinci ise bu iki vatendaştan biri haci yetkisizin hesabindan mesaj yazmis.

Hadise budur.

Bunnarin stratejileri, once iflas ettirmek, sonra hanimindan bosatmak, sonra da kafayi usutturmek, en sonunda ise timarhaneye diktirmak.
    teskilat-ı mahsusadan olan sensin. arar bulursun...bulamazsan, .hapyy = julia luthor= ? ? ? ? kendini özelden sana bildirebilir.

salâcı yetkisizin hesabına nasıl girebilirler? şifresi kolay mı oyle ?
    yaz bir istidâ guneysu'ya. gereğini yapar. diye düşünüyon...bea..!

hanımdan boşatmak?
    orjinal ...... nuska mı yapıyorlar? [emoji41]

8. Geleceği iyi okumak lazım abi...Ha bence tek devlet, tek din, tek dil vs. gayet güzel...Bide öyle deniyek...
    Yetkisiz abi boyle birsey yazmaz. Bunu yazan ya kuzu, yada mert45...

Abi teskilati mahsusa Osmanli zemanindaymis. Teskilati mahsusadan nasi olcem ben. Ben anca teskilata gelirm.

Terste kaldilar tabi sinci ortada yoklar. Terste kalmalarinin tek sebebi alintiladigim cumle.

Pekcok huber var, yorum yapamadik. Cunku basligi sulandirdilar. Belden asagi, alay ....

Sonucta boyle yamulursun iste. Dun gece butun dunya kipkirniziyken, ayvagubekli delianli gibin zabaha kadar toiginde durdu.

Analezi dogru kodunnu, pera gelir. Gelmemesi mumkun degil.
    @erefefik

Sayfa 40/53 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •