Sayfa 40/1001 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 313 - 320 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Fonda getiri miktarını belirleyen fon sayısı ve fiyatıdır. Hergün satış veya belirli aralıklarla satış yapmak stopajı erken ödemektir. Her ödenen stopaj elinizdeki fon sayısını düşüreceği için getirinizde düşecektir. O yüzden başka bir fona veya enstrümana yatırım yapmayacaksanız satış yapmak mantıklı değil. Vadeli mevduat gibi düşünmeyin. Vadeli mevduatta faizden kazandığınız parayı anaparanıza eklerseniz bileşik faiz getirisi elde edersiniz.

2. sayin admustafa
    mesela ben 20 bin tl fon aldim. ve 3 gunden ve ya 5 gunden ve ya hatta bazen gunluk onun 10 ve ya 20 ve ya 50 tl sin cekersem yani lazim olursa o kadar etki etmez demi? tabi hic dokunmazsam daha iyi ama benim gibi gunluk ya haftalik lazim olana baska care yok.
    yoksa atiyorum lazim oldugun parani vadesizde birak ve kalan yatir fona
    fona da yatirip omurumuzun sonuna kadar bekleye bilemem ki

P.S. Elbet ben dedigim fon en az riskli mesela TZL fonudur. yoksa riskli hisse senedi ya fonlarda tabi al sat da fayda var

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sayin admustafa
    mesela ben 20 bin tl fon aldim. ve 3 gunden ve ya 5 gunden ve ya hatta bazen gunluk onun 10 ve ya 20 ve ya 50 tl sin cekersem yani lazim olursa o kadar etki etmez demi? tabi hic dokunmazsam daha iyi ama benim gibi gunluk ya haftalik lazim olana baska care yok.
    yoksa atiyorum lazim oldugun parani vadesizde birak ve kalan yatir fona
    fona da yatirip omurumuzun sonuna kadar bekleye bilemem ki

P.S. Elbet ben dedigim fon en az riskli mesela TZL fonudur. yoksa riskli hisse senedi ya fonlarda tabi al sat da fayda var
    Sn.Shangil siz ihtiyacınız kadarını satıp ihtiyacınızı görüyorsunuz. Bu durumda zaten yapılacak başka birşey yok. Fon sizin paraya ihtiyacınız olana kadar size kazandıracaktır merak etmeyin.

4. Akbank petrol fonu sürekli gözüme çarpıyor bir miktar gireyim diyorum
    Varmı kullanan

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.Shangil siz ihtiyacınız kadarını satıp ihtiyacınızı görüyorsunuz. Bu durumda zaten yapılacak başka birşey yok. Fon sizin paraya ihtiyacınız olana kadar size kazandıracaktır merak etmeyin.
    Bol kazançlar size

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Akbank petrol fonu sürekli gözüme çarpıyor bir miktar gireyim diyorum
    Varmı kullanan
    O fonu aylardır izliyorum.Petrol fiyatları Aralık'ta dip yaptıktan sonra sürekli arttı.Şu anda Brent 71,53, Ham 63,80 dolar civarında.Daha da artar derseniz alınır.

İzlediğim diğer fonda iş pörtföy emtia fonu.

7. Okt t+1 grubunda mıydı arkadaşlar
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    O fonu aylardır izliyorum.Petrol fiyatları Aralık'ta dip yaptıktan sonra sürekli arttı.Şu anda Brent 71,53, Ham 63,80 dolar civarında.Daha da artar derseniz alınır.

İzlediğim diğer fonda iş pörtföy emtia fonu.
    Ana para korumalı petrol fonu çıkarıyor arada akbank onu diyorum
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 40/1001 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •