Sayfa 40/151 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    Stonhand Reis arasira "yatırım tavsiyesi değildir " minvalinde şeyler yaz. sonra "ya Stonhand reise uyduk 127200 den endeks shortladik. 128000 olunca panik olduk kapattık zararına. aynı şey eurusd de oldu." deyip dır dır edenler olur. çok gördüm bu tip olaylar. naçizane bir tavsiye.)
    altta imzada var yahu daha ne diyim.

Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Bugün güzel gün güzellll ben orta ve uzun vade shorta girmişim 128000 olmuş iş değil bugün benim için 133000 olursa ona eyvallah ama :D hahahahah
    Coşkulu tepe günlerini çok seviyorum çokkkk böyle günlerde para yaparım ben öyle tintin günlerde herkes satar bu endeksi mühim olan böyle it gibi gittiği günde mangal gibi yürek lazım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Euro gene ****torluk peşinde yarın ki yellen abla olayından önce tırmalatıyor ********.
    Yellen öncesi tırmalatan biride bizim endeks yarın ki açıklamalar öncesi coşkulu tepe olayı yapılıyor işte benim stop noktası geniş bu pozda hedef min 10bin puan hatta daha üstü yani 128000 görmüş 800 pips ilk maliyete saplamış falan hikaye gelsin 133000 e ona eyvallah tamam trend kırıldı bu gidecek derim ama şu ortamda yatarım pozlarda kış uykusuna yatmış ayı gibi :D

3. 4,238 noktasının olayı budur yani kaç gündür bu günü bekliyorum.
    Standart olarak trend bitişlerinde tepelerde KY alıma geçirilir bunu nasıl yaparsın el cevap = coşkulu tepeyle.
    O gün hayvan gibi artar durur el satmaya gitmez, satarsın çat kitler , satarsın gene çat kitler bu böyle gider.
    4,238 noktası önemsizmiş gibi gösterilir ancak önemlidir işte ve önemi sonradan ortaya çıkar. KY tepede alıma döndürülür ondan sonra 15 bin puanda düşse alıcı olarak kalır düşüşe sittin sene inanmaz.

O yüzden 4,238 noktasında stoplarım geniştir. Plan proje tutarsa orta ve uzun vade ekmeğini yerim artık 128-129 debelensin dursun 133000 de 5000 puan salarsa ha ozaman eyvallah haksızmışım derim.

4. Ortalama maliyet 127450 civarına kadar geldi bende işte üstü palaya kalsın artık.

5. son mu bu kursunlar reis. stop neresi.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Endekste tepeyi bulan var mı?

Everest gibi...Çık çık bitmiyor...
    ))). stonhand reis ariyo. buldum/bulacam diyor.

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Sayın kardeşim stonhand Bu forumlarda o kadar SABIRSIZ insanlarla dolu ki saniyesinde senin tansiyonunu yükselteceğinden sana RABBİM sabırlar versin...
    stonhand Reis daha sabirsizmis ki, elindeki eurusd leri hedefin son derece uzagindayken oldukça azaltmış. demek ki bilmeden, irdelemeden, yeterince değerlendirmeden birilerini sabırsızlıkla ilintilememek lazımmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    129.000 i geçti...

Burası tepe mi acaba?

Sayfa 40/151 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri