Sayfa 400/461 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Viop LXV

1. altın ile borsa savaşa göre ters çalışıyorki başka ne olabilir sindoma..nohut abinin dediği gibin soytarılık bu
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Napim abi bahçeye gönderemedim geldi senin eline konuşuyor
    bilmiyorki altın 2500 den sonra bu jeopolitik hikayeleri ala ala yükseldi o hala 2008 krizlerindeki gibi hesap yapıyor borsayıda bu yüzden karıştırıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. gece bir gemi dolsu savaş uçağı göndermiş abd..İran akıllı ol diye..bence piyasa bundan cesaret aldı birazda..İranın tıpası yimez dedi zaar..eğer İranın tıpası güçlüyse işte u zaman bursa serbest düşüşe geçer.aksi halde paniksiz düşeriz..emme düşüş şart kaçış yok..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bilmiyorki altın 2500 den sonra bu jeopolitik hikayeleri ala ala yükseldi o hala 2008 krizlerindeki gibi hesap yapıyor borsayıda bu yüzden karıştırıyor
    Sindoma yapıştır baba...tradelerini koy buraya görsünler..(bence)
    Sen bu topicte 1 cisin!(yazdıkların doğruysa)

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Oğlum senin yaptığını Çorumlu yapmaz.sende onlardansmısın?(vestel de yazdığını okudum)
    Onlardansmısın derken kimleri kastediyorsun anlamadım, ben borsada tek tabanca takılırım abi, herhangi bir örgüt ile uzaktan yakından bir bağlantım yoktur.
    Vobda mutlak kazanmalısın yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    altın ile borsa savaşa göre ters çalışıyorki başka ne olabilir sindoma..nohut abinin dediği gibin soytarılık bu
    pozisyonlarla alakalı , jeopolitik hikayeler 2 senedir devam ediyor ,ABD petrolün fazla yükselmesi uzun vade istemez trump oy kaybeder ,sen istiyorsunki bam 130 dolar brent , 4 bin ons olsun acele etme bu işler senelere yayarak olur İsrail ve ABD İranı bundan önceki ülkeleri böldüğü gibi bölüp istediğini alacaksa perol ve altın fiyatlamasını yapar bizim acelemiz yok 2022 den beri gram altın tutuyorum portföyün %30
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    altın ile borsa savaşa göre ters çalışıyorki başka ne olabilir sindoma..nohut abinin dediği gibin soytarılık bu
    Gel sana beleşe arsa satayım Şakirpaşa da.(yavuz biliyor-p7 li)sadece onunla paylaştım.

8. hatırlıyorum ben 260 dan almıştım hala o altınların bir kısmızı durur..ben neyi satın aldım o zaman dayu.
    260 tl ha sıfırsız..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Sayfa 400/461 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •