Sayfa 403/1004 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Birinin derdi seçim. Lebaleb kongre mitingler yapacak. Öbür partilerde yapar. Kurban Bayramı geliş gidiş Almancılar Turizm. Kasım ayında Hint varyantı ile ölüm ile burun buruna kalırız. Okullar açılırmi. Tam kapanmayı göze alabilir mi. Hatta seçim öncesi böyle bir kapanma ancak bol bol finansal yardım ile olur. Seçimi alacağım bunun için ne gerekiyorsa yapacağım derse kredi faizlerini siler kesenin ağzını sonuna kadar açar diye düşünüyorum
    Sayın Ayasofya,
    Öncelikle fen lisesi için sizi ve çocuğunuzu tebrik ederim. Bence yatılı verin, hafta sonları evci çıksın yoksa çocuk çok yorulur yollarda, hiç gerek yok
    Seçimlere gelince, kredi musluklarını açmak bu saatten sonra A.K.Partisine seçim kazandırmaz, tek çareleri var, HDP ile masaya oturmak. Zaten şu anda tek yapmaya çalıştıkları da o, el altından tabi ki.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    İNGİLTERE/ONS: İNGİLTERE'DE KOVİD ENFEKSİYONLARI OCAK AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK SEVİYEDE

Bu illetten hala kurtulamadı insanlık.!!
    İngiltere Sağlık Bakanı Javid, Kovid-19'a yakalandı

LONDRA (AA) - İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Javid, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bu sabah Kovid-19 test sonucum pozitif çıktı. PCR sonucumu bekliyorum ama çok şükür ki aşılarımı oldum ve belirtiler hafif." açıklamasında bulundu.

Bakan Javid, henüz Kovid-19 aşılarını yaptırmayanlara, aşı olmaları çağrısında bulundu.

İngiltere'de dün 51 bin 870 Kovid-19 vakasının tespit edilmesiyle 15 Ocak'tan bu yana en yüksek günlük vaka sayısı görülmüştü.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkede Kovid-19 vakalarının oldukça hızlı yükseldiğine ve hastaneye başvurularda da artış olduğuna dikkati çekerek "Bu salgın bitmekten çok uzak ve 19 Temmuz'a kadar günde 50 bin vaka görebiliriz." ifadesini kullanmıştı.

İngiliz hükümetinin Sağlık Danışmanı Chris Whitty de Kovid-19 nedeniyle hastaneye yatış sayılarının haftalar içinde "oldukça korkutucu" seviyelere ulaşabileceği uyarısında bulunmuştu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sayın Ayasofya,
    Öncelikle fen lisesi için sizi ve çocuğunuzu tebrik ederim. Bence yatılı verin, hafta sonları evci çıksın yoksa çocuk çok yorulur yollarda, hiç gerek yok
    Seçimlere gelince, kredi musluklarını açmak bu saatten sonra A.K.Partisine seçim kazandırmaz, tek çareleri var, HDP ile masaya oturmak. Zaten şu anda tek yapmaya çalıştıkları da o, el altından tabi ki.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu adam bu ülkedeki daha önce ki siyasiler gibi değil. Göreceğiz Kenan Evren bunun yanında hafif kalır. Bu sebeple bu adam bu güçle bu yetki ile kolay kolay gitmez. Gitmemek için de her şeyi yapar. Milletin balık hafızası var. Eline üç kuruş geçince bundan daha iyisi mi var der geçer. Unutma bu millet Demirel'i 7 kez getirmiş biri. Ha Demirel Özal hepsinin bir kırmızı çizgisi dikkat ettiği devlet geleneği çizgisi vardı. Sedat Peker gibi basit biri bile bu kadar pislik çıkardı. Bunlar meze gibi daha bildiği başlangıç.

4. KKTC'nin ismiyle birlikte Anayasayı da değiştirip başkanlık sistemini getirmeyi planladıklarını söyleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Erhan Arıklı, yaptığı açıklamada Ülkenin adını Kıbrıs Türk Devleti koyarsak bir taşla iki kuş vurmuş oluruz dedi.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir şey soracağım. Benim kızım var lgs ye girdi sayısali çok iyi. Konya'nın bir ilçesinde ki fen Lisesi'ni yazdık. Okulun iki türlü ulaşımın var servis ve yurt olarak. İlçe benim memleketim. Kayınpeder ve baldız orada ikamet ediyor. Okulda ki bir öğretmen de akrabam. Servis ile gidip gelmesi 1,5 saat gidiş 1,5 saat geliş servis ile maddiyat yönünden yıpratır beni 100 km uzaklıkta olması hem Zaman hem maddi açıdan. Yurtta kalması da sapıklık gibi haberlerden dolayı ikilem içinde kaldım. Okuldaki öğretmenler ihl için çok baskı yaptı bunu tahmin ediyordum. Haftalık 10 saat meslek dersleri kızımı yıpratır. Kendimde ihl mezunuyum ama kızımın gitmesini istemiyorum. İlerde siyasi damga olur tarikat endişesi sebebiyle hiç düşünmedim sadece fen lisesi istiyorum. Çocuğu yurtta kalan bu konuda bir sıkıntı yaşayan oldu mu. Gelir dilimi olarak yurt ücretsiz sadece servis ücreti var ilçede. Okul il bazında proje okullar içinde 6. Üniversite yerleşim başarısı bölüm olarak baya iyi. Konya'dan servis ile git gel yapması 1000 TL tutar. Yurtta kalsa hafta sonunda da eve gelse gurbet yalnızlık gibi psikolojik sorunlar ortaya çıkar mı.
    Sn Ayasofya yatılı okul rekabet ortamı icin her zaman avantajlı olmuştur. Çocuklar Etüd yaparken kızınız o değerli vaktini yollarda geçirmemeli bence. Hakkınızda hayırlısi olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Sn Ayasofya yatılı okul rekabet ortamı icin her zaman avantajlı olmuştur. Çocuklar Etüd yaparken kızınız o değerli vaktini yollarda geçirmemeli bence. Hakkınızda hayırlısi olsun...
    O kadar baskı var ki bunaldım. Tercih öncesi öğretmenleri üç kez uyardım okullara baskı çok müdür öğretmenler sürekli ihl tercih için baskı yaptı. Yanlış anlaşılmasın bende ihl mezunuyum. Ama bu kadar siyaset bulaşan okul ilerde sıkıntı olur. Çocuğun göz problemi covid de biraz daha fazlalaştı. Çocuğun sayısal özellikle matematik ona peynir ekmek gibi geliyor. Dersaneye gitmedi özel hoca yok. Bu evde çalışmasıyla ilgili. Metinlerde ve görsel dikkat isteyen sorular çocuğun göz problemi sebebiyle sıkıntılı. Bayram sonu ona bakacağız. Ben bu yıl okullar açılırmi emin değilim. Bu covid iki tur daha atarsa yaşamak mucize olur.

Dış güçler ve FETÖ'yle mücadelenin dış boyutu
    https://t24.com.tr/yazarlar/barcin-y...s-boyutu,31813

(Güzel bir yazı)

.......Darbe sonrası ilan edilen olağanüstü halin, 3 yıl daha uzatılacağı haberi içeride bile,
    FETÖ'ye karşı bir önlem olarak değil, Erdoğan'ın seçimlerde elini rahatlatma hamlesi olarak algılanırken,
    dünyanın da farklı düşünmesini bekleyemeyiz.

Darbenin ilk günlerinde bir nevi can havliyle Interpol'e 60 bin kişi için bildirim yapılması da işin ciddiyetini maalesef ciddiyetsizleştirdi.

Yaşın yanında kurunun da yandığı,
    yüzbinlerin etkilendiği süreç dünyada, darbe girişimine karşı adalet arayışı olarak değil,
    Erdoğan'ın sadece FETÖ'den intikamı değil,
    kendisine hukuk içinde kalarak karşı çıkan muhaliflerini de tasviye operasyonu olarak görüldü.....

Yıllarca FETÖ'nün yurt dışında palazlanması için ne istediyse verenler bugün FETÖ'yle yurt dışında mücadelede, sofistikasyondan uzak,
    hoyrat stratejilerle, FETÖ'nün mazlum ve mağduru oynamasının da yolunu açıyorlar.

[IMG][/IMG]

Ne güzel bende ZORLA DAYATILAN MTV kanunu, Emlak VErgisi kanunu ve ÖTV'yi tanımıyorum...

Yeni Nesil müslümanlar..İslamcılar diyelim! SINIR TANIMIYORLAR..

Sayfa 403/1004 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •