İstanbul seçimini emirle yenileten, bankadaki dolarlarınızı 3 liradan tlye çevirmeyecek diye bir garantiniz var mı? Delinin ipiyle kuyuya inipte kuyunun içinden '' lan yapma etme oğlum kurtar beni buradan'' diye yalvarmaktansa doların 3 kuruş faizinden olmak daha tercih edikesi sanki
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2002 yılından bahsettigimize gore 17 yıl oncesi yani 40 yasında ki adam 23 tu o zaman ...peki o zamanlar 23 yas olan 100 kisiden kacı o gunleri bilir veya o gunlerde ilgilenir ? simdi ki gecnlik zıpır avare sadece gez toz eglen yapıyor lar .universite okuyorlar ama bosa okuyorlar bilgisiz ve bos mezun oluyorlar ekonomi bitiren bir gence ekonomik bir terim sordum cevaplayamadı o derece ...ne demek istedigimi anlamıssındır haralde.
ıng turuncu hesap faiz oranlarını 0.50 puan arttırdı..
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
gecen de dedigim gibi ilk tepki az oldu ..bundan sonrası siyasi ortama kavga patırtı nın cokluguna azlıgına gore degisir ...dolar 6 tl nin ustune cıktıgına gore tl oranları da 24 ustune cıkar artık bence .
Her hafta faiz hesabı yapıyoruz ve ben her hafta dolara karşı yenildiğimizi görüyorum..
Artık bu seviyeden dolara geçilmez dediğim her seviye şimdi alım için fırsat seviyesi oldu..
Yazık ülkemize...Yazık bu hale getirenlere..
Yer İmleri