Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 404/514 ÝlkÝlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4340 madde; 3,225 - 3,232 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by fenerbahceli Yazýyý Oku
    Ahlaksiz sensin Allah'ýn ezigi. Sonradan görme essegi. Þu kadar lotum var geyigi yapan bir esseksin. Bize ne lan nerden aldýn sattin ettigin kardan lot sayindan? Sürekli aldým sattim uçtum kaçtim. Bomboþ 0 bilgi full algý galan bir sonradan gormesin. Saygýsýz soytarisin
    benim yazdýklarým seni niye rahatsýz ediyor.
    madem rahatsýz ediyor niye okuyorsun?
    bu yukarýdaki sýraladýðýn sýfatlarý,
    kendi ni karþýna alarak bak bakalým.
    her insan kendini tarif eder.
    kendisini ayrýntýsýna kadar bilir.
    karþýsýndakinin sadece yaptýðý fiilerden sýfatýný tanýr.
    ahlaksýzlýk yaptýn. ahlaksýz dedim.
    demek ki sen yukarýdaki sýfatlarý haiz birisin.
    aynýsýný yüzüne dememe gerek yok.
    sen biliyorsun. hayrýný gör

2.  Alýntý Originally Posted by regal1 Yazýyý Oku
    sana bu meydaný boþ býrakacaðýmýzý mý sanýyorsun . Hissedartd yi kaçýran sensin. Adama destek çýktýk. þimdi bana döndün.senin hiçbir vasfýn yok sadece burada pislik yapmak için buradasýn. Hadi göster hünerlerini bakalým neler yapabiliyorsun
    Sn Hissedara ben asla negatif bir þey demedim. Özelden de sorular sormuþlugum var . Ama senin amacýn belli. Algina hocamizi da cekmeye çalýþan bir eziksin. Adam net þekilde dedi, þirket iyi ama patronlari kötü. Biz anlayacagimizi abladik. Sen algina devam et. Bir daha bulasma bana. Aldýðýn sattigin lotu da inan merak eden kimse yok
    Bomboþ bir adamsin. Çöp

Alýntý Originally Posted by fenerbahceli Yazýyý Oku
    Sn Hissedara ben asla negatif bir þey demedim. Özelden de sorular sormuþlugum var . Ama senin amacýn belli. Algina hocamizi da cekmeye çalýþan bir eziksin. Adam net þekilde dedi, þirket iyi ama patronlari kötü. Biz anlayacagimizi abladik. Sen algina devam et. Bir daha bulasma bana. Aldýðýn sattigin lotu da inan merak eden kimse yok
    Bomboþ bir adamsin. Çöp
    bulaþan sensin. bir daha bulaþmazsan iyi olur. evet çöp olduðun doðru daha fonlarýn ne olduðundan bile haberin yok. yalakalýk da diz boyu..
    Son düzenleme : regal1; 23-06-2024 saat: 17:04.

4. Herkes gergin
    tartýþmalardan araya kaynamasýn faaliyet raporu geldi 17 sayfa buyrun okuyun.
    Venezuelanýn V’si geçmiyor ya da ben mi göremedim?
    Bu kadar da olmaz ya.
    Gelir tablosunda ihracat geliri vardý
    Benim en çok bilmek istedðim konu bu deðinilmemiþ bile.Yurtdýþý operasyonun ne oldu arkadaþým bir anlat bakalým.

CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Olaya kýsa vadeli bakarsak elbette geriliriz. O yüzden hep uzun vadeli en az 2-3 yýllýk yatýrým planlarý yapmalýyýz.
    Nasýl ki oturduðumuz evin deðerine her günlük bakmýyorsak hisse yatýrýmýna da günlük bakmamak gerek.
    Misal oturduðum ve uzun yýllar oturmayý planladýðým evimin deðeri anlýk düþtü diye satmayý düþünmüyorsam, uzun vadeli aldýðým hisse fiyatý düþtü diye satmayý düþünmemeliyim.
    Hatta hisse düþtüðünde kýsmi eklem imkanýmýz da var.
    CANTE’ye gelecek olursak, kýsa vadede 14’lü fiyatlarý da görmesi ihtimal dahilindedir. Fark etmez.
    Sonuç olarak elimde bir enerji hissesi var. Elektriðe her daim ihtiyaç ve talep olacaktýr. Temmuz ayýndan baþlamak üzere elektriðe sürekli zam geleceði bilinen bir gerçek. Venezuella iþi tam bir bilmece. O tarafta belki bir numara da olmayacak. Olursa da ekstrasý olur.
    Pazartesi günü ve belki bu hafta boyunca hareketliliðin devam etmesi beklenebilir. Belirttiðim 14’lü hatta belki 13’lü fiyatlar bile görülebilir. Fark etmez benim için.
    Bir de þu var; Herkesin kendi parasý. Ne isterse yapar. Ýster bir gecede pavyonda yerim, istersem Kýbrýs’ta rulet masasýnda parayý kýrmýzýya basarým. Ýstersem de benim yaptýðým gibi paramý portföy yaparým. Bir bölümü döviz, altýn, mevduat, fonlarda. Bir bölümü de uygun gördüðüm birkaç hissede tutarým.
    Kazancýn da tamamý benim zararýn da.
    Buradaki forumdaþlar ile kazancýmý paylaþmayacaðým ki, zararýmýn hesabýný vereyim.

6. Bu atýþmalar hep hissenin aþaðý geldiði için Eðer ki þuan 30 40 bandýnda olaydý bu tartýþmalar olmýcaktý neyse gelelim þu 5 6 kurumun ellerinde milyonlarca lot var bedelsiz verdiðinde mesela iþyatýmýn 60 milyon lotu kaç olacak siz neyin derdindesiniz onlar dert etmiyor da😃

Alýntý Originally Posted by Vosbaga Yazýyý Oku
    Bu atýþmalar hep hissenin aþaðý geldiði için Eðer ki þuan 30 40 bandýnda olaydý bu tartýþmalar olmýcaktý neyse gelelim þu 5 6 kurumun ellerinde milyonlarca lot var bedelsiz verdiðinde mesela iþyatýmýn 60 milyon lotu kaç olacak siz neyin derdindesiniz onlar dert etmiyor da😃
    Yapýlan hareket, bana göre hazýrlýk. antrenman yapýyorlar. Çok iyi teknik yapanlarýn dýþýnda diðerlerinin teknik analizde baþarýlý olmasý beklenmez böyle durumlarda. sistem her an ky yi oyun dýþýna atmak üzerine kurulu. gün içine -6+6 yý rahatlýkla yapabildiklerini gördük.

Hala bu hissede teknik edebiyatý yapýlýyor çok enteresan.
    Adamlar her türlü etik olmayan iþleri kýlýfýna uydurarak yapýyor.
    21 den tahsisli yapýyor 15 den satýyor Hakim ortak .
    Kurumsal olmayan þirketlerde yatýrýmci olmak zor ve stresli maalesef.
    ÝNÞALLAH herkes amacýna ulaþýr
    Saðlýklar
    Bende cüzi odas var onun için burayida takip ediyor arada yazýyorum.

Sayfa 404/514 ÝlkÝlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •