benim de aklima gelen araziye yapilacak olan proje icin polisan gayrimenkul diye bir halka arz yapmak olacaktir.
benim de aklima gelen araziye yapilacak olan proje icin polisan gayrimenkul diye bir halka arz yapmak olacaktir.
Benim aklıma neler geliyorda...Misal bence hiçbir cfo ya gerek yok şirketlerde
Atıl parası olan şirketlere eurobond tavsiye edecek bir evhanımı (ben faizle işim olmaz çok istisna günler hariç ama kulakdan dolma yüzde 7 reel filan deyoolar) .Borcu olanlara da kamudan bankasından yanındaki özel bankaya kadar koşabilen yürüyebilen veya sürünebilen biri yeterli güzelim ülkemde.Bu sisteme isyanım olmasa asla borsacı olmazdım.
not1: (5000 tl*12)/16,39 =3 660 usd yıllık kazanç = 52285 usd*0,07 bu denklemde çalışan olmak ...Ben çıldır(dım) zamanında sen çıldırma .
not2: çıldır: Doğu Anadoluda Bölgemizde şirin bir göl.
not3:çıldırma bu hesabı yapıp özümseyenden istenen şey..
Ne diyom ben ya.Ben anlamadım anlayan varsa yazdığımı bana da anlatsın.
y.t.d
tebrik ederim cok guzel anlatamamissin
Haklısınız anlatamadım.son bir kez deneyeyim.
adam1 :5000 tl aylıkla yılda 3660 usd kazanır.
adam2: 52285 doları yüzde 7 reel faizle eurobond alıp 3660 kazanır.
Adana da 37 derecede çilek toplayan yıllık 3700 usd alırken (ki 12 ay iş yok ki aydada 5000 kazanmıyor ya neyse ) .53000 doları bankadan tahvil alan ve yatan kişiyle yıllık geliri aynı ise ...ben borsadan tecrübemle çok şükür herdaim rahat kazanır ama vicdanen asla rahat yiyemem diyorum.Allah affetsin beni diyorum.
y.t.d
Bir de;
Babama sevmediği birinden bahsedince,
Şunu bana insan diye anlatıyorsunuz, der..😅
5 üstü güzel bir feyk attı. Bir süre terste kalır tahminim
Yer İmleri