Kap a düþen haberde tam olarak ne demek istiyor aptala anlatýr gibi anlatacak olan var mý) þimdiden teþekkürler
KAP: POLHO [ ] POLÝSAN HOLDÝNG A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1031908
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2022-05-23
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 04.05.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Þirketimiz
ortaklarýndan; Sn. Mehmet Emin BÝTLÝS, Sn. Ahmet Ertuðrul BÝTLÝS ve Sn. Ayþe
Melike Bitlis BUSH'dan alýnan 23.05.2022 tarihli dilekçeler ile yatýrým
hesaplarýnda yer alan "borsada iþlem gören nitelikte"ki toplam 39,892,750 adet
paylarýnýn "borsada iþlem görmeyen paylar" niteliðine çevrilmesi için 23.05.2022 tarihi itibariyle Merkezi Kayýt
Kuruluþu A.Þ.'ne baþvurulmuþtur.
neden acaba ??
y.t.d
Kamuoyuna
duyurulur.
çünkü borsada iþlem görmeyen pay borsada satýlamaz. ya hiç satmazlar ya da borsa dýþýndan satarlar
burada maksat sadece hisseleri borsada satmaktan vazgeçtiklerini deklare etmek mi yoksa bir haber daha gelecek mi? bunu takip edecegiz
Her an satýþ yapýlabilecek 40 milyon lot mal tahtanýn önünde bir set oluþturuyordu artýk yok spek düþünsün bundan sonra….
Satýþa hazýr lotlarin geri çekilmesinin bir çok amacý olabilir ama benim için þirket geri alýmý yada patron geri alýmlarý gelebilir izlenimi doðdu. Yoksa býrakýr kalýrdý satýþa hazýrda satacaksin diye bir zorunlulukta yok zaten. Peki neden geri çekilir bir düþünmek lazým.
Þimdi hemen olacak demiyorum ama olabilir diyorum. Zaten bundan öncede geri alým açýklamýþlardý sonra geri çektiler çünkü patron satýþýnda likitte mal varken geri alým programý açýklamak biraz kötü izlenim verirdi. Þirketin geri Alým yapmasý demiyorum dikkatinizi çekerim. Geri alým yapacaðým açýklamasý bile diyorum. Þimdi ise iþlem görmeyen tipe dönüþtürüyorlar hisselerini. Her þeyin bir yönetimi bir usulü vardýr. Benim malým buralarý hak etmiyor ben buralardan satmam diyor hiç bir þey deniyorsa bileBilançodan sonraki ikinci olumlu haber olarak algýladým ben, yatýrým tavsiyesi deðildir.
*** Aklým aldýklarýmda deðil aklým hala alamadýklarýmda ***
Yer Ýmleri