Aslında BAGFS eski yani 2-3 yıl önceki BAGFAS değil. 1'di 2 oldu.. 2019 yılı 2. çeyreği gibi yeni fabrika üretimde normalleşmeye başladı.
Finansal tablolara baktığımda ise yıllık bazda hisse başına yaklaşık 2 TL kar varken 2 TL de fabrika yatırımı ve eski fabrika bakımı ödemesi gözüküyor. Yani toplam 4 TL kar biriktirme kapasitesi var demek.
Hayalim şu borçlar bittikten sonra hisse başı yıllık brüt 2 TL kar dağıtması.
Türk Traktörün çok iyi bilanço açıklaması, Bağfasta bana göre iyi bilanço beklentisi oluşturdu.
Bagfaş 2020/3 aylıkta iyi bilanço açıklaması sürpriz olmaz. Belki de bundan yükseliyordur. 24 Nisan 2020 Cuma günü 16.26 kapattı. Bu yükseliş ne kadar devam edecek, yoksa sonlarda mıyız??? Bütün bunlar kafamda soru işareti. Bugünki işlem adedi 4 milyonu geçti. Çok yüksek yani. Bu durum ise kafamı kurcalıyor. Acaba sonlarda mıyız? Bekleyip görecez. Bol kazançlar herkese..
haftalık grafik, 5 hafta üst üste yeşil mum , kombo yapmış haftalıkta son bar çok şık duruyor ,
38,2 fibo desteğine küçük bir kuyruk dokunuşu ve üst dirence doğru depar pozisyonunda ( 23,6 fibo direnci - 17,14 )
macd a bakıyorum daha yeni başladım der gibi bir duruşu var , negatif bölgeye neredeyse teğet geçmiş ve sert bir açıyla yukarı dönmüş
saatlik mart başından beri oluşturduğu kanal , üst kanala çıkmak için 2 defa deneme var ama nefes yetmemiş , son işlem günü kanal üst bandına kuvvetli bir yeşil mum ile dokunup salmış kendini
küçük düzeltmeler illaki olacaktır ama grafikler çok şık duruyor
Not: maşallah dediğim 3 gün yaşamaz , benim yazdıklarıma göre alım satım yapmanız zarar etmenize neden olabilir , kesinlikle al sat tut tavsiyesi değildir
![]()
Yazıp çizdiklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi kapsamında değildir.
melih_2005 twitter ( @maden_cevheri )
Güzel yorum yazmışsınız.
Yükselişin devamı gelecek mi?
Yoksa simdilik bitti mi?
Bunu tam anlayamadım.
Benim içimdeki ses yükselmesini istiyor.
Ama bana görünen burdan satış geleceği yönünde. İşlem adedi ve hacmi çok yüksek. 4 milyon adedi geçti işlem adedi. Daha önce görmediğim bir işlem yaptı cuma günü.
Bütün bunlar beni korkutuyor.
Yorumlarınızin devamını bekliyorum.
Bol kazançlar..
Yer İmleri