Sayfa 407/610 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Seçime kadar BIST'in en volatil olduğu döneme girdik. Bu döneme elinde hisse ile girenlerin belli bir stratejileri ve yeterince sabrı olması gerekir. Yoksa anlık fiyat hareketleri ile baş etmek ve dolayısıyla kaybetmemek imkansız. Hele de OZKGY gibi sığ ve manipülasyona açık hisselerde...

BIST'in 14 Mayıs öncesi değişimi ve normalleşmeyi satın alacağını ve bugün itibarıyla bu sürecin başladığını düşünüyorum.

Muhalefetin kazanacağının ve sorunsuz bir devir-teslimin yaşanacağının belirginleşmesiyle birlikte, BIST'in onu yukarı yönlü ivmelendiren yeni bir hikayesi olacaktır. O zaman sıra gecikmeli de olsa OZKGY gibilere de gelecektir. 0,7 F/K ve 0,4 PD/DD ile buralarda kalmayacaktır.
    BIST seçim öncesi anket gibi gösterge olma özelliğini koruyor. Özellikle holding ve banka hisselerindeki bugün öne çıkan alımlar değişimin satın alınmaya devam ettiğini gösteriyor.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

2. Dün emeklilik fonlari yine satış tarafındaydı. Elinde fazla kalmadı. Umarım artık satış yapmaz yada alıcılar kuvvetli olursa rüzgarın yönü değişir ve uzun düşüş yerini yükselişe bırakabilir. Dünkü pozitif havadan faydalanamadı. Artık seçim belirsizliği azalıyor gibi piyasamızda. Dün mesela isgyo piyasaya ayak uydurdu ve %6 ya yakin yükseldi. Şu satıcılar bir bitsin işin rengi değişecek bence. Zaten emeklilik fonlari elinde belkide birkaç milyon lot kalmış olabilir. Dönüşünü bekliyorum bakalim. Bilanço da gelseydi belki normale dönüş hızlanabilirdi
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

yandaş hisseleri veriyorlar sanırım özakıda yandaş görüyorlar.. bu kadar kısa zamanda 5 proje bir otel durup durup neden başlamış olabiliki...
    nasip....

Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Dün emeklilik fonlari yine satış tarafındaydı. Elinde fazla kalmadı. Umarım artık satış yapmaz...
    Satış oldukça yatırım fonları karşılıyor. İki gündür BIST'e TRGYO ile birlikte ayak uydurmayış nedenlerinin 14 Mayıs'ta olası değişime yönelik yas tutuyor olmalarına yorumluyorum.

BIST'deki trend belirginleşsin, o sırada bunların da acısı hafifler, gecikmeli olsa da trende katılırlar diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    ...bu kadar kısa zamanda 5 proje bir otel durup durup neden başlamış olabiliki...
    Şirket yönetimi ballı ihale döneminin kapanacağını öngörerek hamle yapmış olabilir. Doğru yapıyorlar.

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Şirket yönetimi ballı ihale döneminin kapanacağını öngörerek hamle yapmış olabilir. Doğru yapıyorlar.
    ballı ihalelerin hesabı olmasından korkuyorum şirketinde artık eşit şartlarda işler yapması temennimdir.. bazen düşünüyorum elindeki ve başladığı projelerde 3 yıl içinde 30 milyar kar edecek şirketi kim neden bu kadar rezil eder diye...
    nasip....

7. Seçim sonrası piyasada normale dönüş başlar diye düşünüyorum bende. Artık şu seçim bitse de herkes normal işlerine baksa iyi olacak sanırım. 2 aydır piyasamiz aşırı yoruldu. Hem deprem psikolojisi hem seçim atmosferi piyasayi iyi salladılar. Çarpanları çok ucuz görünüyor. Başladığı projeleri bitirseler yinede iyi şeyler ortaya çıkar sanırım. Ayrica büyük büyük arsalar var bu şirketin elinde. Tatil köyü yada oteller kurabilir. Potansiyeli 5-10 yillik vadede yine iyi gibi görünüyor bence.

8.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Satış oldukça yatırım fonları karşılıyor. İki gündür BIST'e TRGYO ile birlikte ayak uydurmayış nedenlerinin 14 Mayıs'ta olası değişime yönelik yas tutuyor olmalarına yorumluyorum.

BIST'deki trend belirginleşsin, o sırada bunların da acısı hafifler, gecikmeli olsa da trende katılırlar diye düşünüyorum.
    Düşüncelerinize katılıyorum, seçim sonrası normale doneriz muhtemelen

Sayfa 407/610 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •