Para insanı huzurlu yapmaz ama parasızlık insanı huzursuz yapar!
Konya cimentodaki durum da bu!
Para insanı huzurlu yapmaz ama parasızlık insanı huzursuz yapar!
Konya cimentodaki durum da bu!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
https://youtu.be/ttnEiesyysc?feature=shared
Yatırım tavsiyesi değildir
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç
düşük sermayeli şirketler manipülasyona açık işte ispatı!Bir an önce sermayesi düşük şirketler için bir düzenleme yapılıp sermaye artırımları desteklenmelidir!hepi topu 8.000.000 sermayeli şirket
https://x.com/neohabercomtr/status/1944700837999038771
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yibitas bolunme haberi onayi bugün gelir mi gelirse konya .imento ve diğer sermayesi büzüseciler gider mi?
Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. (YBTAS), 27 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleşen genel kurul toplantısında, mevcut sermayesini iç kaynaklardan karşılanmak üzere %299.900 oranında artırma kararı almıştır. Bu karar doğrultusunda şirketin sermayesi 300 milyon TL'ye yükselecektir. 34
Sermaye artırımının bazı detayları:
Mevcut sermaye: 100.000 TL.
Artırılacak sermaye: 300.000.000 TL.
Artış kaynağı: İç kaynaklar (bedelsiz).
Kayıtlı sermaye tavanı: Kayıtlı sermaye sistemi dışı
SPK başvuru tarihi: 28 Mayıs 2025
SPK onayının ardından sürece dair takvimin netleşmesi beklenmektedir.
Son düzenleme : Filozof; 17-07-2025 saat: 16:18.
30 temmuza kadar yibitaş bölünmüş olmalı kanımca çünkü bfren de oanyı bilanço gelmeden açıklamıştı zira!
YİBİTAŞ YOZGAT İŞÇİ BİRLİĞİ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor 6 Aylık 2025 01.07.2025 30.07.2025
Öncelikle sayğıdeğer hissedaşlarıma hayırlı cumalar diliyorum. Bol kazançlı bir gün geçirmek dileğiyle...Ya ben bizim insanımızı anlayamıyorum. kağıt 10 000-12 000 arası 40 000 50 000 olacak diyenlere inanıp hisseyi alanlar neden buralardan almazlar anlamıyorum.. Bu tür hisseleri herkes umudunu kestği anda alacaksın.. Uçacak kacacak ,bilmem ne olacak denilmeye başlandığı zaman satmak lazım. Yani bekletiyi satın almak gerekiyor, beklenti gerekleşince satmak gerekiyor. K.Y.T.D.
Yer İmleri