Sayfa 408/997 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Burger 150k 14 temdit 32 gün bağlandı, dün sabah.

Tl iyi demiyorum ama dolarcı arkadaşlar körü körüne sarılmışsınız malı kucaklarsanız mal da bir gün sizi kucaklar aman diyeyim.
    parayı 14 ten TL olarak bağlayacağıma yakarım daha iyi.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    parayı 14 ten TL olarak bağlayacağıma yakarım daha iyi.
    Aman siz durun ben yakarım, siz yanlış hatırlamıyorsam 3.90 dan kucakladığınız dolarlarla yakacağınızı yaktınız zaten fazlası zihne zarar verir Allah esirgesin.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aman siz durun ben yakarım, siz yanlış hatırlamıyorsam 3.90 dan kucakladığınız dolarlarla yakacağınızı yaktınız zaten fazlası zihne zarar verir Allah esirgesin.
    kim neyi kucaklamış? benim şubatta ortalamam 3,55 ti geçen sürede 3,4x ve 3,5x lerden malı yükledim. benim sadece 3,87 den %1 bir alımım oldu,onuda saklamıyorum. TL de paranızı eritmede keyifli zamanlar diliyorum.

Bende dolarları 1.2-1.3 den almış kenara koymuşum O mu beni kucaklamış yoksa ben mi onu walla karar vermek zor.... (Elde edilen Dolar faiz geliri paranın %30 kadardır) Sepet mantığından dolayı TL ler uzun süredir zarar yazıp duruyor............Borsa benim favorim dir....

5. Bu arada ICBC deli gibi BIST te hisse senedi alıyor.

Sanırım şimdiye kadar ABD nin kucağına oturduk, bundan sonra ÇİN in kucağına oturacağız.

ICBC nin mevduat oranları da gayet iyi.

Türkiye'nin varlıkları yavaş yavaş ABD li şirketlerden ÇİN li şirketlere transfer olacak.

Akşam ABD li şirketler bu iş tatlılıkla çözülsün diye Cumhurbaşkanını ziyaret etmişler.

Hayır bence tatlılıkla çözülmesin. Biraz da artık ÇİN in kucağına oturalım. ABD nin kucağına oturduk 100 senedir bir halt göremedik.

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Tl mevduat brüt faizi %11 olursa dolarda 4.50 olursa bu iş tamamdır.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada ICBC deli gibi BIST te hisse senedi alıyor.

Sanırım şimdiye kadar ABD nin kucağına oturduk, bundan sonra ÇİN in kucağına oturacağız.

ICBC nin mevduat oranları da gayet iyi.

Türkiye'nin varlıkları yavaş yavaş ABD li şirketlerden ÇİN li şirketlere transfer olacak.

Akşam ABD li şirketler bu iş tatlılıkla çözülsün diye Cumhurbaşkanını ziyaret etmişler.

Hayır bence tatlılıkla çözülmesin. Biraz da artık ÇİN in kucağına oturalım. ABD nin kucağına oturduk 100 senedir bir halt göremedik.
    Benim bu yazıdan anladığım 0.6 dan yuanlark alın yuan 4 olunca okutursunuz?

Sonuç tl her türlü değer kaybediyor.

7. Biraz da IPMAN a yanaşalım. John Wayne den 100 senedir hiç bir fayda görmedik.

Belki biraz Wing Chun öğreniriz.

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Benim bu yazıdan anladığım 0.6 dan yuanlark alın yuan 4 olunca okutursunuz?

Sonuç tl her türlü değer kaybediyor.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    kim neyi kucaklamış? benim şubatta ortalamam 3,55 ti geçen sürede 3,4x ve 3,5x lerden malı yükledim. benim sadece 3,87 den %1 bir alımım oldu,onuda saklamıyorum. TL de paranızı eritmede keyifli zamanlar diliyorum.
    Her şeyden sen anlarsın
    Her şeyi sen bilirsin
    En güzel yatırımı sen yaptın
    En güzel bankayı sen buldun
    En iyi tahminci sensin
    en ucuz doları sen topladın
    Peki peki anladık
    Peki peki anladık
    Sen neymişsin be abi!

Sayfa 408/997 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri