Ama dolar götürür.
Ama dolar götürür.
sn.hakem, düşünme becerisini yitirmemişler için dediğiniz doğru. Ancak Ay' a duble yol meselesini duyduktan sonra ümidim yok. Bugün satıştaki daireyi müşteri gezmek istedi. Binaya girişte yönetim odasında kalabalığı görünce 5 dk. kulak misafiri oldum. Firesiz hepsi AKP karşıtı amaaa adamların çekincesi ( hepsi esnaf- işadamı ) çok komik. İyi kötü yolumuzu buluyoruz, vergidir, denetimdir yok hiç değilse, şimdi başkası gelirse boş bütçeyi doldurmak için canımızı yakabilir diyorlar. Bu zihniyetle İstanbulu fethederler.
Millete yine algı operasyonu devam. Ben bu ülkede bu rakamlarla yine iktidar ders almazsa bende ne olayım. Yeni külliyenin kurulduğu yıldan beri masrafı 40 milyar tlye dayanmış. Nereden nereye.
Mağdurum da mağdurum, dış mihraklar..) 10 senedir bol para gelirken dış mihraklar yoktu. Borsa yükselirken elhamdülillah dünya kıskanıyordu, şimdi bu gavurlar var ya bu gavurlar taktılar mümin iktidara .Söylem tuttu gitti, karşılık buluyorlar, yakında gece leri kudüs mitingi gibi , mihrakları lanet mitingi bile yapılabilir.
Arkadaşlar hafta sonu geyiği iyi de , bu dolar pazartesi - salı ne yapabilir ? Twıtter da cem yüksel ( abuzer kadayıf ) isimli şahıs uzun süredir istikrarlı teknik analiz yapıyor. Bugün yeni grafik yayınlamış ve 1. şık.. 4, 72 yi geçerse 5,40 ları görür 2.şık 4,72 den sarkarsa 4,35 leri görerek 4,88 ve 5,40 demiş.
Bizim halk pragmatiktir ,akp nin şimdiye kadar işi götürmesinin nedeni iktidarlarından öyle ya da böyle faydalanan milyonlarca insan olması.Adamlar bir yeri imara açacağım dedi mi hop binlerce insan köşe dönüyordu ,hop oylar akp ye gidiyordu sağcısı da veriyordu solcusu da,e avrupada da o zamanlar imaj iyiydi,artık millet görüyor akp durursa cepler zarar görecek, işler değişir valla))))))))))Erbakan hocayı zamanında askerler terletince refahlılar erbakan hocayı sıkıştırıyor,efendim siz başbakansınız bu askerlere taviz vermeyin ,halk tutumunuzdan rahatsız şu bu.Erbakan hoca da bakın arkadaşlar askerler hepimizi tutuklasa asmaya karar verseler,o dediğiniz halka da sorsalar bu adamları asmayız ama gelin siz hepiniz üç ay hapis yatın deseler.Bir kişi gelip yatmaz.
))))Erbakan halkını çok iyi tanıyan bir liderdi,allah rahmet eylesin.Bizim halk biraz fazla pragmatik ve opportunisttir maalesef.
aynen.. 23/30 ay 4,08/4,93 şaka gibi ... Olmaz olmaz... Ya olursa..
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri